!

Observera att det nu är två olika inloggningar beroende på vad du önskar göra. Sök ledigt är för dig som vill söka bostad/parkering, se dina köpoäng eller registrera dig i vår kö. Mina sidor är för dig som är hyresgäst. Sök ledigt - här ser du dina poäng och söker bostad

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Bytestorget

På vårt bytestorg kan du söka lägenhet för att göra ett eventuellt direktbyte eller lägga ut en annons om din lägenhet.

För att kunna lägga in en annons på Bytestorget behöver du logga in på Sök ledigt. Det är bara boende hos Förbo som kan annonsera sin lägenhet på Bytestorget. Annonsen ligger publicerad i två månader, har du inte hittat någon att byta med innan dess får du lägga ut din annons på nytt. När du har hittat någon att byta bostad med ska du skicka in en ansökan om direktbyte. Information om direktbyte hittar du här.

Alla annonser som ligger uppe på Bytestorget hittar du här. Du behöver inte vara inloggad på Sök ledigt för att se annonserna på Bytestorget.

Tips: Vill du ha en bevakning på intressanta bostäder på Bytestorget? Gå då in på Sök ledigt och "Min sökprofil för bostäder". Där kan du kryssa i att du även vill ha förslag på bytestorget-annonser.

För dig som annonserar på Bytestorget

Du som har lagt ut din lägenhet som en annons på Bytestorget kan bli informerad via mail när en person har gjort en intresseanmälan på din lägenhet. Du gör det här valet precis innan du publicerar din annons.

För att kolla över vilka som har gjort en intresseanmälan på din lägenhet loggar du in på Sök ledigt. Under ''Hantera annonser på Bytestorget'' kan du se en lista längst ner på sidan vilka som har gjort en intresseanmälan. Det är även här du klickar när du ska lägga ut en annons.