!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Förbobladet - din tidning 

Förbobladet är tidningen för dig som är hyresgäst hos Förbo. Den utkommer fyra gånger per år och delas ut till alla våra hyresgäster.

I Förbobladet kan du ta del av tips och inspiration för ditt boende såväl som information om Förbo, hur du når dina förbovärdar, öppettider och mycket annat som rör ditt boende. På mittuppslaget kan du ta del av alla aktuella händelser i ditt område. 

Har du synpunkter eller funderingar på innehållet i Förbobladet är du välkommen att höra av dig på telefon 031-746 50 00 eller via e-post . Kanske har du en bra idé för nästa nummer?

Senaste Förbobladet:
Sommar 2018