Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Information om tv och bredband för kyrkängen

Här hittar du information om vad som gäller för tv och bredband i ditt område.

Analogt grundutbud av tv-kanaler ingår i din hyra

För att kolla på det analoga grundutbudet av tv-kanaler kopplar du en antennkabel till din tv. Det behövs ingen digital-box eller annan installation.

Kanalplan för grundutbudet

Ditt analoga grundutbud kommer från Telenor. Här hittar du aktuell kanalplan. Är det något fel med dina kanaler är det Telenor du kontaktar, du hittar deras telefonnummer på samma sida som kanalplanen.

Tv, bredband och telefoni via fiber

Din bostad är ansluten till det öppna stadsnätet via fiber. På IP Onlys hemsida ip-only.se/privat/tjanster/ kan du själv välja de tjänster inom tv, bredband och telefoni som passar dig. Om du vill felanmäla någon av dina fibertjänster är det din valda tjänsteleverantör du kontaktar, likaså om du har några frågor.

Tv via parabol

Du får inte sätta upp en parabol eller annan typ av utomhusantenn utan att i förväg ha tillåtelse från oss. Kontakta ditt Förbokontor för tillstånd och för att få veta vilka regler som gäller i ditt hus.