Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Information om tv och bredband för solgläntan

Här hittar du information om vad som gäller för tv och bredband i ditt område.

Digitalt grundutbud av tv-kanaler ingår i din hyra

För att kolla på det digitala grundutbudet av tv-kanaler kopplar du en antennkabel till din tv. Har du en gammal tv finns risken att du inte får in digitala kanaler. Är det något fel på kanalerna gör en serviceanmälan på Mina sidor eller genom att ringa Förbos kundtjänst på 031-746 50 00. Stäm gärna av med dina grannar så att det är tv-kanalerna och inte din tv som krånglar. 

Kanalplan för  grundutbudet
 

Kanalplats

Kanal

1

SVT1

2

SVT2

3

TV3

4

TV4

5

Kanal 5

6

TV6

7

Sjuan

8

TV8

9

Kanal 9

11

Kanal 11

12

TV12

18

ATG Live

125

Kunskapskanalen

153

SVT24/SVT Barn

 

Tv, bredband och telefoni via fiber

Din bostad är ansluten till det öppna stadsnätet via fiber. På IP Onlys hemsida ip-only.se/privat/tjanster/ kan du själv välja de tjänster inom tv, bredband och telefoni som passar dig. Om du vill felanmäla någon av dina fibertjänster är det din valda tjänsteleverantör du kontaktar, likaså om du har några frågor.

Tv via parabol

Du får inte sätta upp en parabol eller annan typ av utomhusantenn utan att i förväg ha tillåtelse från oss. Kontakta ditt Förbokontor för tillstånd och för att få veta vilka regler som gäller i ditt hus.