Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

parkering med egen laddstolpe

I Lerum, Gråbo, Balltorp och Lindome hyr vi ut parkeringsplatser med egen laddstolpe för dig som har el- eller hybridbil. I listan till höger kan du se var platserna finns. Hyr du redan en parkeringsplats av oss och vill byta till en med laddstolpe så hör av dig till ditt lokala Förbokontor.

Kostnad och betalningssätt

Hyran för laddplatserna har ett tillägg på 300 kr i månaden utöver det pris som en parkering utan laddstolpe kostar i ditt område. Elen kostar 1,50 kr/kWh och betalas via leverantörens digitala lösning, oftast via en app i din telefon. 

Typ av laddning

Laddstolparna är av standard typ 2 och de används för normalladdning vilket innebär längre laddningar, till exempel under natten. På en laddning på ca 8 timmar kan vi garantera 10 mils normalkörning. 

Leverantörer

De leverantörer som tillhandahåller själva laddstolparna är olika i olika områden. I Gråbo är det CaCharge som har hand om laddstolparna, i Lerum Rexel och i Mölndal är det Mölndal Energi. För felanmälan av din stolpe vänder du dig direkt till leverantören.

Intresserad?

Är du intresserad av att hyra en p-plats med egen laddstolpe? På Mina sidor hittar du alla lediga p-platser som du kan söka.