!

Med anledning av coronaviruset har vi valt att göra vissa åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst. Vi kommer enbart att hantera akuta ärenden inne i lägenheterna och har ställt in Öppet hus tills vidare. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Fråga Anna - om inredning

Jag är sugen på ny färg till väggarna och behöver tips!

– Utgå från de mönster och färger som redan finns på möbler och golv i rummet. Är soffan mönstrad blir det kanske bäst med en tapet som har ett lugnare och mer diskret mönster? Ett sätt att ”lura” ögat och få ett litet rum att kännas större är att välja ljusa väggar och kalla färger. Tapeter med vertikala ränder kan lyfta taket så att ett rum upplevs ha högre takhöjd.

För ett harmoniskt intryck tycker jag det är bäst med tapeter med liknande färgskala eller mönsterstil i alla rum. Bor man i en mindre lägenhet så är det ett tips att genomgående använda samma tapet, golv och takfärg i alla rum istället för att variera från rum till rum – då upplevs ytan rymligare och man får en röd tråd genom hela hemmet.

Efter att du sett utbudet på förbovärdskontoret är ett tips att låna hem tapetkatalogen. Testa och se hur färgerna ändras under dygnets timmar. Oftast skiljer sig ljuset du har hemma från butikens och både mönster och färg förstärks när tapeten kommer upp på en hel vägg. Lycka till!

Anna Ramstedt
Inredningsprofil på Förbo

Blogg: prickenoverlivet.se
Instagram: ramstedtanna