!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Gör om ditt kök i höst!

Under fyra veckor i höst bjuder vi in till inspirationsdagar på våra förbovärdskontor där du får möjlighet att se vår köksutställning och testa olika kombinationer av luckor, knoppar och bänkar. Träffa köksexperterna Anna och William från vår köksleverantör Modexa och få tips och råd om hur du bäst kan förändra ditt kök. Förutom inspiration bjuder vi även på fika!

 
Erbjudande!

Alla som beställer ett nytt kök får ett presentkort på Ica värt 300 kr. 

* Erbjudandet gäller under kampanjveckorna 42–45. Gäller vid beställning av köksluckor, handtag och bänkskiva. Presentkortet skickas ut när köket är monterat. 

Välj mellan en rad olika produkter

Vi har luckor i olika kulörer och utförande att välja bland. Vad sägs om en lindblomsgrön slät lucka eller en antikvit med speglar? Det finns även olika bänskivor och handtag. Här hittar du hela utbudet.

När du vill beställa

Ladda ner denna blanketten, fyll i dina val och ta sedan med den till ditt förbovärdskontor. På ditt förbovärdskontor kan du även titta och klämma på alla produkterna. Passa på att komma in under kampanjtorsdagen på ditt kontor (se tid till höger), så bjuder vi på fika och du kan ställa frågor till vår leverantör Modexa.

Inspiration till ditt nya kök

Tre stilar för olika personligheter. Vilken stil är du? Här hittar du inspiration till hur du kan skapa en skandinavisk, retro eller lantlig stil med produkter från vårt utbud inom Personliga hem.

Kökskampanj på ditt förbovärdskontor

Besök våra köksdagar under Öppet hus på följande torsdagar kl 15-18 på våra förbovärdskontor

18 okt Balltorp och Lerum

25 okt Gråbo och Mölnlycke

1 nov Säteriet och Lindome

8 nov Kungälv och Landvetter