!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Återvinningscentraler nära dig

I kommunen finns återvinningscentraler där du slänger dina grovsopor.

För att få slänga grovsopor på kommunernas återvinningscentraler behöver du ett Återvinningskort (ÅVC-kort). Detta kan du kvittera ut på ditt förbovärdskontor, bor du i Lerums eller Härryda kommun kvitterar du ut det på kommunkontoret. Ett ÅVC-kort ger dig som bor i lägenhet 6 fria besök per kalenderår samt 12 gånger per år för de som har trädgård. Därefter debiteras 100 kr per besök. Kortet skall behållas så länge du som hyresgäst bor hos oss och när du flyttar skall det lämnas tillbaka med nycklarna. Kortet uppdateras med nya besök den 1 januari varje år. 

Se under länkarna till höger vilka återvinningscentraler som ligger närmast dig.

Kungälvs kommun:
Kungälv (Munkegärde), Ytterby, Kärna, Kode och Diseröd
Öppettider får du via kommunens hemsida.
www.kungalv.se

Lerums kommun:
Hultet, Lerum
Öppettider får du via kommunens hemsida.
www.lerum.se

Härryda kommun:
Bråta, Mölnlycke
Öppettider får du via kommunens hemsida.
www.harryda.se

Mölndals stad:
Lindome och Kikås
Öppettider får du via kommunens hemsida.
www.molndal.se