Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Branden på Tåbrovägen

Under natten till lördagen 17 april drabbades ett av våra bostadsområden i Lindome av en omfattande brand. 40 hushåll evakuerades varav några redan har kunnat flytta tillbakat. För andra kommer det att ta betydligt längre tid. För närvarande arbetar vi med att boka in och har individuella samtal med de branddrabbade för att stämma av deras boendesituation och erbjuda alternativt boende. Det är ett arbete som tar tid och kommer att löpa på under några veckor. 

Polisen arbetar med en teknisk utredning om branden. Vi har spärrat av stora delar av fastigheten och vi har rondering av vakter så att ingen obehörig kan gå in i fastigheten. 

Svenska kyrkan håller öppet församlingscentrum

Svenska Kyrkan håller öppet sin församlingslokal på Annestorpsvägen 4, 6 och 11 maj  mellan kl. 16-18 för den som vill komma hit och prata. Då finns även vi från Förbo på plats. Kyrkan kommer även att hålla öppet sin Secondhand-butik under vissa tider den veckan för drabbade hyresgäster så att de kan få kläder och andra förnödenheter. Svenska Kyrkan kommer att sätta upp anslag i sin lokal när butiken är öppen samt lägga ut det på sin Facebook-sida. 

Vi vill skicka ett stort tack till Räddningstjänsten, Polisen, Hyresgästföreningen, de olika försäkringsbolagen, Mölndals stad, Svenska kyrkan och Röda Korset som alla på olika sätt har bidragit och fortfarande bidrar till att lösa den här situationen!