Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Inget mejl från oss? Kolla din skräppost

För en tid sedan lanserade vi vår nya hemsida med Mina sidor. Vi har efter det fått många frågor om mejl som inte har kommit fram. Det har visat sig att många av mejlen som skickas med det nya systemet hamnar som skräppost. Detta gäller främst dig som använder gmail, där säkerheten är extra hög. Dubbelkolla därför alltid din skräppost om du saknar mejl ifrån oss och se till att mejl från oss som ligger där godkänns att det är från en känd/säker källa. Det kan gälla allt från tips på lediga lägenheter, bekräftelsemejl eller erbjudande om visning.

Skulle det vara så att du saknar mejl från oss som inte finns i din skräppost är det lättast att kontakta vår växel på 031-746 50 00.

För en tid sedan lanserade vi vår nya hemsida med Mina sidor. Vi har efter det fått många frågor om mejl som inte har kommit fram. Det har visat sig att många av mejlen som skickas med det nya systemet hamnar som skräppost. Dubbelkolla därför alltid din skräppost om du saknar mejl ifrån oss. Det kan gälla allt från tips på lediga lägenheter, bekräftelsemejl eller erbjudande om visning.

Skulle det vara så att du saknar mejl från oss som inte finns i din skräppost är det lättast att kontakta vår växel på 031-746 50 00.

2014-06-16