!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Välkommen på invigning 

Nu är det äntligen dags för invigning av aktivitetsparken på Säteriet! Det kommer att bli många roliga aktiviteter på plats, och inte minst kan vi äntligen visa upp vår fantastiska park. 

Det här händer under invigningen

  • Ponnyridning

  • "Blommornas vals" på scenen. En musikalisk blomstafett som tycks vägra stanna. De egensinniga blommorna gör allting, men lovar ingenting – förutom underhållning och fantasi att inspireras av.

  • Så ett frö

  • En interaktiv barnföreställning skapad av elever från Wendelsbergs folkhögskola

  • Motorsågskonstnär

  • Vi bjuder på fika

  • Grillen är tänd - ta med egen korv

Allt är gratis!
Vi kommer att fylla på med fler aktiviteter som händer under invigningen, håll utkik på denna sidan!

Tävling! Vad ska parken heta?
Parken har inte fått någon namn ännu. Vad tycker du att den ska heta? Skicka in ditt namnförslag till eller lämna ditt förslag i vår brevlåda på invigningsdagen. Det vinnande bidraget får, förutom äran att namnge parken, en härlig korg fylld med spännande saker - bland annat en fin sagobok, fyra biobiljetter och en massa ekologiska godsaker (till ett värde av 900 kr!). Namnet på parken kommer vi sedan att avslöja den 25 augusti i samband med dagen "Vi möts i Mölnlycke".

 

Om aktivitetsparken på Säteriet
Vår målsättning är att parken ska bli en mötesplats för alla, oavsett ålder och ursprung. Vi vill bygga en aktivitetspark som sträcker sig från lekplats och lärmiljö till inkluderande mötesplats och utflyktsmål. Utformningen av parken har vi gjort i nära dialog med föreningar, skola, de boende och andra som kan komma att använda parken.

I parken kommer man kunna utforska det fantasifulla Sagoträdet eller blöta ner sig i vattenleken. Det finns möjlighet till odling och en grillplats med bord och bänkar där man kan mötas. På scenen finns det utrymme för planerade eller spontana uppträdanden. Dessutom har vi ett utegym framtaget i samarbete med en personlig tränare.

Välkommen till Säteriet!

 

Vi kommer att fota och filma invigningen
Vi kommer att dokumentera invigningen genom foto och film. Bilderna kan komma att användas på vår hemsida, i sociala medier och i tryckt material. Om du inte vill vara med på bild, var god och säg till fotografen på plats så fixar vi det!

Lördag 30 juni kl 13-16

Parken vid Aspgården på Säteriet i Mölnlycke.

Följ evenemanget på Facebook >>

Parken ligger på ca 10 minuters promenadavstånd från Mölnlycke centrum. Det finns begränsat med parkeringspatser i området, så parkera gärna i centrum.

Blommornas vals

Sagoträdet