Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Många besökare när aktivitetsparken på Säteriet invigdes

Runt 500 besökare var på plats när Förbo invigde aktivitetsparken på Säteriet i Mölnlycke.  

Det bjöds på uppträdande av bland annat elever från Wendelsbergs folkhögskola och en personlig tränare höll ett träningspass i utegymet. Man kunde rida på enhörningar, så ett frö och ta med sig hem, se på motorsågskonst och barnen lekte i det fantasifulla sagoträdet. 

- Vi är glada över att det kom så många besökare, både från hela Mölnlycke och runt omkring Göteborg, till invigningen. Det känns verkligen som att parken kan bli det utflyktsmål som vi hade tänkt oss, säger Katarina Svangård som är projektledare för aktivitetsparken på Förbo. 

- Vi har arbetat länge med parken och vad den ska innehålla, och haft dialog med både skolan, förskolan, föreningar och de boende i området. Jag tror verkligen vi har lyckats skapa en park som kan locka många olika personer, med olika intressen, säger Katarina.

Blommornas vals underhöll i parken.

Björns motorsågskonst underhöll. Björn kommer att skapa konst av två stubbar i parken.

Hela parken.

Personliga tränaren Lina Jonsson höll ett träningspass i utegymet.

Barnen fick rida på enhörningar.

Det fantastiska Sagoträdet.

Elever från Wendelsbergs folkhögskola var konferencierer och höll även i en improvisationsföreställning.

Under invigningen fick alla en bit snöre som sedan skulle knytas ihop till ett långt snöre. Snöret kommer vi sedan använda någonstans i parken.

Man kunde så ett frö och ta med sig hem.

Barnen lekte för fullt i vattenleken.