Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

coronapandemin och hösten 2020

Håll i, håll ut och håll avstånd! De är fortfarande myndigheternas råd till oss alla och vi vill passa på att tacka för ditt tålamod som du visat under våren. 

Initialt pausade vi alla arbeten inne i lägenheterna för att försöka minska smittspridningen av coronaviruset hos hyresgäster och personal. Vi har nu skapat oss ett bra förhållningssätt till pandemin som gör att vi känner oss trygga att hantera olika situationer och har därför återupptagit vissa arbeten inne i lägenheterna igen.

Längre väntetider än vanligt

Vi har nu hunnit arbeta med många av de serviceärenden som kom in till oss under våren och sommaren. Vi får även in många nya serviceärenden och vi arbetar så effektivt vi kan med dem också. Vi och våra entreprenörer arbetar så fort vi kan men det kan dröja längre än vanligt innan ditt ärende blir helt avklarat. När vi kommer till just ditt ärende eller beställning kommer vi att kontakta dig.    

När vi ska in i din bostad

När vi ska utföra ett arbete i din bostad ser vi gärna att du lämnar lägenheten om du har möjlighet till det. Kan du inte lämna lägenheten ber vi dig att befinna dig i ett annat rum för att säkerställa att du och vår personal håller tillräckligt med avstånd till varandra. Vi kommer att sprita våra händer innan vi går in i din lägenhet. 

Vid minsta symtom, hos dig eller den som ska utföra arbetet från oss, kommer vi att boka om besöket till ett senare tillfälle. Det är väldigt viktigt att du hör av dig till oss om du inte känner dig helt kry! Ring då vår kundtjänst och meddela detta. 

Öppet hus blir digitalt

På torsdagar mellan klockan 15–18 är chatten öppen och dina Förbovärdar är redo för att hjälpa dig med dina ärenden. När vi är online hittar du chatten längst ned på förbo.se, under ”FAQ och Chatt”. Klicka på ”Chatta med oss” och skriv vad du vill ha hjälp med.

Våra Öppet hus på torsdagar är fortsatt pausade. Det innebär att du inte kan besöka ditt Förbokontor på drop in. 

Boka en tid

Vi vill också påminna om att du kan boka en tid för att träffa oss fysiskt, för att göra det ringer du vår kundtjänst på 031-746 50 00. Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna rekommendationer och ber därför dig som har luftvägsbesvär, feber eller hosta att inte besöka våra Förbokontor. Du kan alltid göra din serviceanmälan digitalt på Mina Sidor eller via vår kundtjänst.

Tack för ditt tålamod och för att du håller avstånd!