!

I lördagsnatt utbröt en brand i en av våra fastigheter i Lindome, Tåbrovägen 1-19. Släckningsarbetet pågick under natten till lördagen samt under hela lördagen innan den var helt släckt. Nu ska polisen påbörja en teknisk utredning om branden. Du kan läsa mer om vad som har hänt och vad som gäller här. Branden på Tåbrovägen

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

coronapandemin 2021

Vi behöver alla hjälpas åt. Med anledning av de nya nationella restriktionerna behöver vi vara extra försiktiga och rädda om varandra. 

Det är en tuff tid vi lever i och med tanke på den senaste tidens utveckling med ökad smittspridning av coronaviruset har vi på Förbo beslutat att vi ska prioritera att utföra akuta ärenden inne i lägenheterna. Det innebär att några av våra projekt är pausade än så länge. 

Akuta åtgärder inne i lägenheter

Vi kommer att prioritera akuta åtgärder inne i lägenheterna. Arbeten som inte anses vara akuta kommer att dröja innan de blir avklarade. Vi hoppas att du har överseende med detta och förstår att vi gör det här för att minska smittspridningen bland hyresgäster och personal. 

Med akuta ärenden menar vi bland annat:

  • Elfel, till exempel att ett vägguttag lossnat eller om en huvudsäkring går sönder

  • Krossade glasrutor till lägenheter 

  • Fönster och ytterdörrar som inte går att stänga

  • Låsfel på ytterdörr 

  • Läckande kranar, ej små läckage

  • Läckande rörledningar och element 

  • Helt stopp i avloppet 

  • Toalettstol ur funktion

  • Fel på värme och ventilation (vi gör en bedömning från fall till fall) 

  • Fel på vitvaror så som kyl, frys, tvättmaskin och hela spisen (ugnen)

Om vi ska utföra ett arbete hos dig

Om vi behöver gå in i din lägenhet och utföra ett arbete vill vi gärna att du inte är hemma. Kan du inte lämna hemmet behöver du vara i ett annat rum för att säkerställa att du och vår personal håller tillräckligt med avstånd till varandra.  

Fortsätt att chatta med oss!

Vi utökar vår populära chatt! På tisdagar klockan 7.30-09.00 och torsdagar mellan klockan 15.00–18.00 kan du chatta dina Förbovärdar och uthyrare. När vi är online hittar du chatten längst ned på förbo.se, under ”FAQ och Chatt”. Klicka på ”Chatta med oss” och skriv vad du vill ha hjälp med.

På myndigheternas uppmaning försöker vi att minska de sociala interaktionerna och således är våra Öppet hus på torsdagar fortsatt pausade. Det innebär att du inte kan besöka ditt Förbokontor på drop in. 

Boka telefonmöte med din Förbovärd

Vill du ha en personlig kontakt med oss? Du kan alltid ringa och boka ett telefonmöte med din Förbovärd. Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper de dig!

Håll dig uppdaterad via Mina sidor

Vi kommer att skicka ut meddelanden via Mina sidor löpande för att hålla dig uppdaterad med vad som händer hos oss och vad du kan förvänta dig. Se gärna till att du har uppdaterat dina kontaktuppgifter där!