Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

så här anpassar vi oss efter den ökade smittspridningen av covid-19

Återigen ser vi en ökad smittspridning i samhället och regeringen har infört fler restriktioner för att minska smittspridningen. Vi följer noga myndigheternas rekommendationer och anpassar vår verksamhet och rutiner utifrån dessa. Vi behöver vara flexibla då saker kan ändras fort så håll dig gärna uppdaterad här om vad som gäller just nu.

Vi utför de arbeten vi kan

Självklart vill vi hjälpa dig på bästa möjliga sätt under den här tiden. Under rådande omständigheter gör vi vad vi kan och det innebär att vi kanske får boka in vissa arbeten lite längre fram beroende på vad just ditt ärende gäller.

Alla i hushållet måste vara friska

Behöver vi eller en entreprenör utföra ett arbete hemma hos dig så måste du och andra i hushållet vara helt friska. Har någon av er symtom bokar vi om arbetet till en annan dag. 

Hör av dig om du blir sjuk inför ett besök

Hör gärna av dig till dina Förbovärdar om du eller någon i hushållet blir sjuk inför ett bokat arbete. Du kan mejla dem på; för dig som bor i Härryda,  för dig som bor i Lerum, för dig som bor i Kungälv eller för dig som bor i Mölndal. Har du fått ett telefonnummer från en entreprenör som ska utföra arbetet kontaktar du entreprenören direkt för att meddela om du är sjuk. Annars kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst så hjälper de dig. 

Vi håller avstånd och vidtar säkerhetsåtgärder

När vi ska in till dig ser vi gärna att du väntar på utomhus tills att vi är klara. Har du inte möjlighet att gå ut under tiden ber vi dig att vara i ett annat rum så att vi kan hålla tillräckligt med avstånd. All vår personal och entreprenörer vidtar de säkerhetsåtgärder och använder den skyddsutrustning som arbetet kräver.

Vi fortsätter med Öppet hus

Vi fortsätter att ha Öppet hus på tisdagar och torsdagar men vi kanske får göra det lite annorlunda under omständigheterna. Kanske är vi utomhus, kanske tar vi in ett sällskap i taget, det beror på hur det ser ut just där du bor. Någon gång kanske vi behöver ställa in med kort varsel om vi inte har nog med personal på plats, så tar för vana att kika in här och se vad som gäller hos just dig.

Boka en tid med din Förbovärd

Känner du dig inte säker att komma på Öppet hus går det alltid bra att boka en tid med din Förbovärd. Hör då av dig till vår kundtjänst så hjälper de dig!