!

Initialt pausade vi alla arbeten inne i lägenheterna för att försöka minska smittspridningen av coronaviruset hos hyresgäster och personal. Vi har nu skapat oss ett bra förhållningssätt till pandemin som gör att vi känner oss trygga att hantera olika situationer och kommer därför att återuppta vissa arbeten inne i lägenheterna igen. Läs mer om hur vi kommer att arbeta här. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Sommarjobbare

sommarjobbsbussen rullar vidare för fjärde året i rad

Att sommarjobba hos Förbo är roligt och givande. Det tycker de trettiotal ungdomar som under tre veckor gör fint i Förbos områden genom att exempelvis plocka skräp, sopa, tvätta eller rensa och röja ute. För fjärde året i rad körs ungdomarna gemensamt ut till de olika områdena med Förbos sommarjobbsbuss, i år är det en dubbeldäckare.

Varje dag hämtas ungdomarna upp med sommarjobbsbussen i centrala Göteborg. Därefter åker de ut till någon av Förbos ägarkommuner och startar sitt arbete i något av bostadsområdena. Tillsammans gör de områdena sommarfina genom att städa, fräscha upp och klippa till och röja. Med sig har de en handledare som fördelar arbetet och planerar dagarna. I år kommer sommarjobbarna att arbeta i tre veckor med start den 15 juni fram till och med den 3 juli.
 
Håll utkik i ditt bostadsområde de kommande veckorna, kanske dyker det upp ett gäng grönklädda ungdomar som snyggar till din gård och närmiljö!

I år åker ungdomarna runt i en dubbeldäckare där de kan hålla extra avstånd.

I år åker ungdomarna runt i en dubbeldäckare där de kan hålla extra avstånd.

Sommarjobbare framför bussen