!

Observera att det nu är två olika inloggningar beroende på vad du önskar göra. Sök ledigt är för dig som vill söka bostad/parkering, se dina köpoäng eller registrera dig i vår kö. Mina sidor är för dig som är hyresgäst. Sök ledigt - här ser du dina poäng och söker bostad

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

 

 

enkät för att rösta om införande av aptus-lås på säteriet

Många av er boende på Säteriet har efterfrågat elektroniska lås på entrédörrarna till trapphus/loftgångar där det är möjligt. Detta är ett önskemål som har uttryckts både i kundundersökningen och i den namninsamling som tidigare gått runt i området.
Alla hyresgäster på Säteret är inte berörda och därför är inte enkäten utskickad till alla. Du som fått enkäten ska rösta om detta är något du vill ha och vid majoritet så kommer det att genomföras.

Att införa Aptus-lås klassas som en standardhöjande åtgärd och innebär en permanent höjning av hyran. Höjningen kommer att bli cirka 80-90 kr/månad. För att vi ska kunna införa ett system med låsta entrédörrar och ”blippar” krävs att en majoritet av er boende i fastigheterna vill det. Vill en majoritet av er ha låsta entrédörrar kommer vi att ta med detta i vår underhållsplan och införa det på sikt. 

Du har nu fått en enkät skickad till dig där du ska ta ställning till om du vill att vi ska införa åtgärderna och i så fall också att du accepterar kostnaden.

Jag har fått sms/mejl men vill hellre fylla i pappersenkät.

Har vi elektroniska uppgifter till dig så som mejladress eller mobilnummer kommer du få enkäten den vägen. Saknar vi elektroniska uppgifter skickar vi en pappersenkät. 

Jag råkade slänga smset/mejlet med länken till enkäten. Kan ni skicka igen?

Vi kommer skicka påminnelser så avvakta tills vi skickar ut länken igen.

Vilka är AktivBo?

Vi samarbetar med undersökningsföretaget AktivBo som skickar ut enkäten till dig som är hyresgäst hos oss. Har du frågor om enkäten är du välkommen att kontakta Fredrik Kristenson på telefon 031-746 50 88 eller mejl