Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Uthyres! Nyrenoverade lägenheter på Koön, marstrand 

Nu finns möjlighet för dig som vill bo nära havet året runt att söka någon av våra nyrenoverade lägenheter på Koön! Huset på Bohusgatan 9 genomgår just nu en helrenovering av bland annat fasad, fönster, kök och badrum.   

På Koön har du en hänförande utsikt över Marstrand och de vackra klipporna. Nu kan vi på Förbo erbjuda nyrenoverade lägenheter med egen balkong eller uteplats. Som åretruntboende på Bohusgatan 9 har du Marstrands ö-känsla samtidigt som du behåller bekvämligheten med att bo på fastlandet.
 
Inflyttning i de nyrenoverade lägenheterna är 1 maj

Huset har totalt 3 våningar där alla lägenheterna i bottenplan har uteplats och lägenheterna på våning 1 och 2 har balkong i sydväst. Samtliga lägenheter har säkerhetsdörr, vitmålade väggar och eklaminat samt ekparkett i vardagsrum. 

  • I köken är det vita köksluckor, vitt kakel, bänkskiva i eklaminat, induktionshäll, inbyggnadsugn och kolfilterfläkt. Lägenheterna som har 3 rum och kök är utrustande med kyl/sval och frys medan 1 och 2 rum och kök har kombinerad kyl/frys. Det är förberett för diskmaskin i samtliga lägenheter.

  • Badrummen är helkaklade i vitt med plastmatta på golvet. Samtliga badrum har dusch med glasväggar, badrumsskåp med el, tvättställ och wc.

Intresserad?

Läs mer och sök din nya lägenhet på Mina sidor. Du behöver vara registrerad hos Förbo för att söka, står du inte redan i vår kö registrera dig här. Lägenheterna kommer att läggas upp i omgångar, ca 5 lägenheter per omgång med start torsdag 21 januari.