!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Förbo har fyllt 50 år! 

Under 2016 fyllde Förbo 50 år. Det firade vi löpande under hela året. Vi har bjudit våra hyresgäster på bio, cirkus och fackelvandring. Varje månad har vi utsett Bästa grannen, där våra hyresgäster har fått nominera sina fantastiska grannar. Vid två tillfällen i augusti och september anordnade vi kalas i sju av våra områden, dit både hyresgäster och andra nyfikna besökare var välkomna. 

Vi har även startat arbetet med att utveckla fyra aktivitetsparker, en i varje av våra ägarkommuner samt i augusti skickade vi ut en jubileumstidning till alla hushåll i våra fyra kommuner.

Vår historia

Detta är en kort film om vår historia, det som har gjort oss till det vi är idag. En tidslinje från 1966 till 2016.
 

Fackelvandring på Bohus fästning

Torsdag den 15 december bjöd Förbo på fackelvandring på Bohus fästning, som en avslutning på vårt firande av jubileumsåret. Förutom en guidad tur i fästningsruinen bjöds det även på glöggmys med pepparkakor, och avslutades med ett luciaframträdande i det gamla tornet.

 

Vi visade familjefilmen Trolls på Bio Vågen i Lerum

10 november bjöd Förbo på den nya filmen Trolls på Bio Vågen i Lerum. 

 

Vi bjöd på stort 50-årskalas!

27 augusti och 3 september anordnade vi kalas i sju av våra bostadsområden. Här kan du se bilder från kalasen >> och här hittar du alla vinnarna i våra tävlingar >>.
 

Vi visade familjefilmen Den lille prinsen på Bio Mölnlycke

30 juni bjöd Förbo och Hyresgästföreningen på familjefilmen Den lille prinsen på Mölnlycke Bio.
 
 

Vi bjöd på cirkus i Mölndal! 

Den 6:e april hade Cirkus Brazil Jack en föreställning i Mölndal. Vi reserverade 100 biljetter som våra hyresgäster fick köpa för endast 20 kr styck. Det blev en härlig stämning i cirkustältet, som värmde upp även en kall aprilkväll. 

Förbos bästa grannar! 

Under året har vi samlat in goda exempel på alla fantastiska grannar vi har. Här hittar du alla våra fantastiska grannar >>

Bästa grannen