!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

FÖRBOS BÄSTA GRANNAR! 

Under jubileumsåret 2016 har vi samlat in goda exempel på alla fantastiska grannar vi har. Våra hyresgäster har fått nominera sina grannar och varje månad har vi sedan utsett "Bästa grannen". 

Decembers bästa granne

Petra, Daniel och Felicia Olsson på Hagenvägen i Kareby
De ställer alltid upp i vått och torrt. När vi har haft det tufft så finns de alltid där! Kommer man ut på gården så möts man alltid av ett leende och ett glatt humör! De gör att solen alltid lyser här på Hagen.
Nominerade av Familjen Månsson

 

Novembers Bästa granne

Ingvar Högström och Ros-Marie Sädås på Båtsmansvägen, Mölnlycke
De ställer upp för mig och andra i ur o skur! Oavsett om det gäller hundvakt, smörjning av garageportslås, intag av post etc så ställer de upp både för mig och andra i ur o skur! Fantastiska och underbara människor på alla vis!
Nominerad av Carina Holmström

Oktobers Bästa granne

Cinzia Lundgren på Kullgårdsvägen, Lerum
Jag har har haft ett tufft år pga skada, men Cinzia hör alltid av sig och kollar läget. Är hon i affären så skriver hon och kollar om det är något jag behöver. Man vet att hon finns 24 timmar om dygnet bara ett meddelade bort. När jag reser bort så hjälper hon mig med post och annat. Vi båda har hundar och hjälper varandra med dom. Jag bor ensam och det är så skönt att ha en granne man litar på i alla väder. Vi stöttar och hjälper varandra med det mesta. Svårt att förklara med ord men kort och gott, så jäkla gott att veta att hon finns där och jag för henne.  Hon är utan tvekan bästa grannen. Så glad att vi fann varandra 💖
Nominerad av Pernilla Samuelsson
 

Septembers Bästa granne

Nina Warberg från Mårdvägen i Floda
Varmare, hjärtligare människa får man leta efter! När vi flyttade in på Mårdvägen möttes vi av stora välkomstkramar och ett genuint intresse för vilka vi var. Varje gång man möter henne får man ett stort leende och det är lätt att fasta där för en lång pratstund. Hon känner till alla i området och ställer alltid upp. Hon och hennes man har varit kattvakter oändligt många gånger åt våra katter och de har uppvaktat våran dotter både när hon föddes och fyllde år. De har varit engagerade i att fixa fester för hela området och för att det ska vara trivsamt att bo här. Mårdvägen hade inte varit detsamma utan Nina!
Nominerad av Emma Lund
 

Augustis Bästa granne

Eva Björlin på Skinnefjäll
Nominering: Denna kvinnan är en riktig pärla!! Hon kämpar med att hålla det fint och rent på våran lilla gård, Mandelkremlan. Hon fixar så vi får fina blommor, planterar o rensar. Och äntligen fick vi våran egna grill tack vare henne. Grillas det på gården bjuder hon alltid in alla. Saknar jag något hemma och inte kommer iväg till affären så fixar hon det! Hon är med andra ord helt FANTASTISK<3
Nominerad av: Linda Franklin

 
Julis Bästa granne

Rune Johansson och Britt-Louise Mattsson i Gråbo
Nominering: Trots deras höga ålder så hjälper dom alltid sina grannar och mig som ensamstående med saker som att klippa gräset, böra grejer, ibland kommer dom med lagad mat och efterrätter. De engagerar sig och leker med barnen på området och är helt enkelt ett fantastiskt grannpar!
Nominerad av Liselotte Jakobsson

 

Junis Bästa granne

Maria Friberg i Fågelsten i Lindome
Nominering: Hon är en ängel som hjälper till med stort och smått. Det är aldrig några problem vare sig jag behöver låna lite socker eller behöver hjälp med att passa mina döttrar. Marias stora intresse är att göra tårtor och det i kombination med hennes förskoleutbildning gör att mina döttrar gärna hänger hemma hos henne och få vara med och skapa vackra och supergoda bakverk.
Nominerad av Karin Sundfelt

 

Majs Bästa granne

Majvinnaren Rose_Marie

Rose-Marie Håkansson på Säteriet i Mölnlycke
Nominering: Hon tar sig alltid tid att prata en stund, går ut med grannarnas hundar, erbjuder hjälp, lägger saker på minnet och visar genuint intresse till sina grannar, vare sig ålder och utseendet. Hon är alltid glad, omtänksam, har glimten i ögat och hon är en otroligt skärpt kvinna.
Nominerad av Natascha Fricke och Stefan Andersson

  

Aprils Bästa granne

Anna och Vladimir på Säteriet i Mölnlycke
Nominering: De är så fantastiskt generösa, snälla och omtänksamma. :)
Nominerad av Malin Rubin


Mars Bästa granne

Maj Lis och Bertil Alfredsson på Björkås i Ytterby
Nominering: De tar sig an alla barn på Björkås. De är allas mor- och farföräldrar. Dessutom har de varit Björkås trogna sedan det byggdes.
Nominerad av Annie Jonsson


Februaris Bästa granne 

Mikael Börjesson på Hulan i Lerum
Nominering: Skulle vilja nominera MIN granne som har ett hjärta av guld. Trots en tuff tid ville han inte ge upp, utan använde istället sin tid till att hjälpa andra. Han var bland annat med i julas i julklappshjälpen här i Lerum. Och samlade in flera tusen kr i olika presentkort och mängder av julklappar till familjer som inte själva hade så mycket pengar. Tycker verkligen en fin bukett och äran att bli bästa grannen skulle vara perfekt till honom!
Nominerad av Cecilia Samuelsson


Januaris Bästa granne 

Barbro och Öyvind på Skogsgläntan i Mölnlycke
Nominering: Bättre grannar kan man inte ha, de fanns alltid till hands, ställde upp i vått och torrt, skötte både inne o utemiljö när jag var bortrest. Jag var alltid välkommen över staketet på baksidan eller dörren på framsidan dag som natt, glad som ledsen. De är värda allt och jag saknar dem varje dag!
Nominerat av Lena Åberg, som numera bor i Landvetter men tidigare bott granne med Barbro och Öyvind i 17 år på Skogsgläntan