!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Är du vår blivande Förbovärd i Lerum? 

Vi på Förbo har höga ambitioner för framtiden. Vi ska flytta fram positionerna inom flera områden och vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill bidra till vår framgång.

Förbo bygger fler bostäder, agerar hållbart och stärker erbjudandet till våra kunder. Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till goda resultat? Vill du vara med på vår resa mot att bli en av Sveriges bästa hyresvärdar? 

Som förbovärd ansvarar du, tillsammans med dina kollegor i teamet, för att era aktuella bostadsområden fungerar avseende skötsel, drift och underhåll. Du har relationen med hyresgästerna i fokus och är också en viktig kontaktperson för våra entreprenörer. Viktiga arbetsuppgifter är att ta emot och åtgärda kundförfrågningar, serviceanmälan, besiktningar och vissa lägenhetsreparationer. Du och dina kollegor arbetar med attester av fakturor, uppföljning av utförda arbeten och verksamhetsplanering. Du får ett varierande arbete med både administrativa och praktiska uppgifter. Du kommer att utgå från förbovärdskontoret i centrala Lerum. 

För att trivas i rollen behöver du gilla variationen av att

  • ansvara för den dagliga driften i ditt bostadsområde

  • planera och utföra besiktningar och vissa reparationer

  • hålla kontraktsskrivning och inflyttningsträffar

  • delta i ekonomisk uppföljning  

  • representera Förbo inför hyresgästen, ta emot serviceanmälan via telefon, webb och besök samt svara på allmänna frågor  

  • visa upp vårt koncept ”Personliga hem” som ger hyresgästen möjlighet att påverka det inre underhållet och ta in beställningar på ditt områdeskontor

  • samarbeta med förvaltningen, hyresgäster och entreprenörer för att utveckla områden som våra hyresgäster är stolta över

Vi lägger stor vikt vid din sociala kompetens och det är en fördel om du har arbetat i en liknande roll som innefattar både teknik och kundrelationer. Det är ett krav att du har B-körkort och god datavana. Som person är du en engagerad och driven lagspelare med hög servicekänsla. Då det är en varierad roll behöver du vara flexibel och ha förmåga att omprioritera dagen efter de olika behov som uppstår. Vi ser gärna att du har ett intresse för trädgård och utemiljö.

Ansök och läs mer på involved.se. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Edin Botonjic på Involved på telefon 073-845 26 17.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer

Ansök via vår annons hos vår samarbetspartner Involved. 

För mer information om tjänsten kontakta Edin Botonjic på Involved 073-845 26 17,  som sköter den här rekryteringen för oss. 

Varmt välkommen med din ansökan.