!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Vill du vara med?

Vi på Förbo har höga ambitioner för framtiden. Vi ska flytta fram positionerna inom flera områden och vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill bidra till vår framgång. Förbo bygger fler bostäder, agerar hållbart och stärker erbjudandet till våra kunder. Vill du vara med och skapa fler bostäder med stor variation i fyra av regionens mest attraktiva kommuner?  Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till goda resultat? 

Att vara driftingenjör hos Förbo betyder att ta ansvar för bostadsområdets drift under förvaltning. Driftingenjören arbetar aktivt tillsammans med förbovärdarna för att minska energianvändningen och förbättra inomhusmiljön. På så vis skapar vi hållbara boenden för både dagens och morgondagens kunder.  

För att trivas i rollen behöver du gilla variationen av 

  • att ansvara för att Förbos fastigheter OVK–besiktigas och godkänns

  • utföra driftoptimering praktiskt i våra fastigheter

  • stödja förbovärdar och projektledare i driftsfrågor och inomhusmiljöärenden

  • delta i verksamhetsplanering gällande el, vatten, värme mm

  • ansvara för att Brandskyddsarbetet fungerar

  • driva projekt som utvecklar och förbättrar driften av våra fastigheter

  • samarbeta med förvaltningen, hyresgäster och förbovärdar för att bibehålla och utveckla områden som våra hyresgäster är stolta över

För att lyckas i den här rollen behöver du ha flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen med inriktning på driftoptimering. Din utbildningsbakgrund finns troligen inom det tekniska området på eftergymnasial nivå. Som person är du en engagerad och driven lagspelare.

Vill du vara med på vår resa mot att bli en av Sveriges bästa hyresvärdar? Välkommen med din ansökan på jerrie.se Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 som sköter den här rekryteringen för oss.

Ansökan driftingenjör

Vill du vara med på vår resa mot att bli en av Sveriges bästa hyresvärdar?

Välkommen med din ansökan på jerrie.se

Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 som sköter den här rekryteringen för oss.

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 november.