!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Vill du vara med?

Vi på Förbo har höga ambitioner för framtiden. Vi ska flytta fram positionerna inom flera områden och vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill bidra till vår framgång. Förbo bygger fler bostäder, agerar hållbart och stärker erbjudandet till våra kunder. Vill du vara med och skapa fler bostäder med stor variation i fyra av regionens mest attraktiva kommuner?  Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till goda resultat? 

Att vara energiingenjör hos Förbo betyder att ta ansvar för fastigheternas utveckling avseende energifrågor och driftoptimering. Energiingenjören arbetar som sakkunnig mot förvaltningen och projektledare samt ansvarar för att ett långsiktigt förbättringsarbete drivs på företaget. Det ger en möjlighet för Förbo att skapa ett hållbart boende som passar såväl dagens som morgondagens kunder.

För att trivas i rollen behöver du gilla variationen av att

  • genomföra den årliga planeringen av energiåtgärder i underhållsplanen

  • utföra driftoptimering praktiskt i våra fastigheter

  • stötta förbovärdar och projektledare i driftsfrågor

  • driva energiprojekt som ombyggnationer och energieffektiviseringar

  • driva ett långsiktigt förbättringsarbete gällande drifttekniska frågor

  • vara sakkunnig specialist i nybyggnadsprojekt samt vid renoveringar och ombyggnadsprojekt

  • samarbeta med förvaltningen, hyresgäster och förbovärdar för att bibehålla och utveckla områden som våra hyresgäster är stolta över

Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande och gärna ett par års erfarenhet av att arbeta med energifrågor och driftoptimering. Som person är du en engagerad och driven lagspelare.

Ansökan energiingenjör 

Vill du vara med på vår resa mot att bli en av Sveriges bästa hyresvärdar?

Välkommen med din ansökan på jerrie.se

Vid frågor kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 som sköter den här rekryteringen för oss.

Varmt välkommen med din ansökan senast 20 november.