!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

ÄR du vår nya Marknadskommunikatör? 

Förbos vision är att uppfattas som en av Sveriges bästa hyresvärdar. För att hjälpa till att nå den visionen vill vi ha en kommunikation som ligger i framkant. Vi har korta beslutsvägar och har du en bra idé är chansen stor att den går att genomföra.

I din roll som marknadskommunikatör kommer du att arbeta med kommunikation som gör stor skillnad för våra hyresgäster och deras boende. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är:

• Grafisk produktion: Du har huvudansvaret för Förbos grafiska profil och arbetar med allt från trycksaksproduktion och presentreklam till bildhantering och rörlig media. 

• Digital kommunikation: Ansvar för att planera och producera innehåll på vår webbplats och i sociala medier.  

• Marknadsaktiviteter: Ansvara för att planera och genomföra aktiviteter och se till att de följer vår kommunikationsstrategi.  

Vi söker dig som med driv och nyfikenhet vill fortsätta utveckla kommunikationen tillsammans med oss. För att lyckas i rollen som marknadskommunikatör ser vi att du har en stor känsla för färg och form. Du gillar att få saker gjort utan att tumma på kvaliteten. Du har kunskap och förståelse för nuvarande trender i digitala medier och följer utvecklingen inom området. Tjänsten innebär en stor variation i arbetsuppgifterna och kräver god organisationsförmåga. 

Vi sitter i nya fräscha lokaleri Mölnlycke centrum, 15 minuters bussresa från Göteborg. 

Ansök via vår annons hos Poolia som vi samarbetar med iden här rekryteringen. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult

Med din ansökan vill vi att du
bifogar arbetsprover (max 3) med exempel på vad du gjort tidigare. Det kan vara allt från trycksaks-produktion, Facebookannonser, webbplatser.

Välkommen! 

Sök tjänsten direkt!