!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Förbovärd står och pratar.

Vi söker en Områdeschef till Härryda

Vi på Förbo har höga ambitioner för framtiden. Vi ska flytta fram positionerna inom flera områden och vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill bidra till vår framgång. 

Förbo bygger fler bostäder, agerar hållbart och stärker erbjudandet till våra kunder. Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till goda resultat? Vill du vara med på vår resa mot att bli en av Sveriges bästa hyresvärdar?

Förbo är ett dynamiskt och stabilt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Här erbjuds du en plats i en organisation som värdesätter engagemang, tydlighet och nytänkande och som drivs av att utveckla hyresrätten. Förbos långsiktighet och företagskultur bidrar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Läs gärna mer om oss >>

Vi söker en Områdeschef/Förvaltare till Härryda Kommun.

Du kommer att bidra till att Förbos övergripande mål uppfylls genom att arbeta för nöjda kunder, nöjda ägare och medarbetare som mår bra. 

Detta är en operativ roll där du stöttar bovärdar och uthyrare i deras arbete. Du ansvarar för ditt områdeskontor gällande ekonomi, förvaltning och personal. Du kommer att ha personalansvar för 13 personer som du coachar i deras vardag. I din roll ingår medarbetarsamtal och lönesamtal samt att planera och genomföra teammöten.

Du är delaktig i komplicerade ärenden och handlägger vid behov förvaltningsfrågor såsom fastighetsunderhåll och större skador. Vidare följer du upp att avtal efterlevs och ansvarar för myndighetskontakter.

Du har budget- och resultatansvar för ditt områdeskontor samt för de projekt du driver och är ansvarig för budgetprocessen för ditt områdeskontor. I arbetsuppgifterna ingår även löpande underhåll med besiktningar, frågor gällande underhåll och att aktivt arbeta med samarbetspartners och samordna entreprenörsträffar.

Som person är du prestigelös och tydlig och ditt arbetssätt är strukturerat och målorienterat. Du är kundfokuserad och har ett genuint serviceintresse och du tycker det är viktigt att vara ute i verksamheten och träffa hyresgäster. Som chef vet du vikten av att ha ett stöttande och coachande förhållningsätt och det är det operativa ledarskapet som motiverar dig. Du beskriver dig som engagerande och drivande med en trygghet i dig själv och i ditt ledarskap.

Du som söker denna tjänst har varit i fastighetsbranschen en längre tid och har haft en chefsroll tidigare. Du har erfarenhet av förvaltning inom bostadsbranschen och gärna teknik/byggerfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från processorienterat arbetssätt och målstyrt arbete. Kanske kommer du från ett annat fastighetsbolag och har jobbat som förvaltare tidigare.

Du har en eftergymnasial utbildning inom fastighet eller motsvarande och det är meriterande om du har någon ledarskaps- och/eller arbetsmiljöutbildning samt insikt i hyresjuridik. Placering för tjänsten på kontoret i Härryda.

Sök tjänsten via www.jerrie.se senast 19/8 urvalet påbörjas vecka 33.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via www.jerrie.se senast 19/8 urvalet påbörjas v. 33. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie, vid frågor tveka inte att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Frida Dire 0703-00 10 16 alt eller Cecilia Jarlsmark 0723-05 33 43 alt