!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Nu är det Dags att söka sommarjobb! 

Förbo anställer varje år ett antal ungdomar i åldern 16-25 år som under några veckor får sommarjobb i våra bostadsområden. Kanske är det din tur i år? 

Arbetsuppgifterna är varierande och går ut på att hålla våra områden rena och fina samt göra det lilla extra som ger nöjda hyresgäster. Det kan till exempel handla om städning i källare och förråd, målning, byte av lampor, tvättning, målning eller mindre reparationsarbeten. En stor del av arbetet sker utomhus runt om på alla de orter där Förbo finns; från Lindome i söder, Marstrand i väster, Kareby i norr och Rävlanda i öster.
 
Sommarjobbsbussen även i år
Vi börjar med en introduktionsdag därefter lägger vi upp arbetet så att de två första veckorna sker på en ort i taget då alla sommarjobbare är på samma ort och utför arbeten i mindre grupper. För att förenkla transporten ordnar vi med en busstransport från centrala Göteborg.
Den sista veckan arbetar du i en mindre grupp i ett av våra förbovärdsteam dit du tar dig på egen hand. 

Det är en fördel om du har körkort för bil eller moped.
Jobbet omfattar 3 veckor med start i början av sommarlovet.
Lön enligt gällande avtal. 

Skicka in en personlig ansökan till oss där du berättar lite om dig själv och tydligt anger namn, vilket år du är född, adress, mobilnummer och e-postadress. 

Vill du vara gruppledare?
Vi kommer att behöva ett par personer som tar ett större ansvar för att planera arbetet och stötta gruppen på plats. Har du redan varit sommarjobbare förut kanske du är redo att ta den här rollen. Ange i din ansökan om du söker som gruppledare och beskriv hur du ser på den rollen. 

Skicka din ansökan via e-post till helena.hall@foerbo.se. Skriv gärna "sommarjobb" i ämnesraden. Vi vill ha din ansökan senast den 5 april. 

Samtliga sökande får besked under maj månad.