!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Förbovärd står och pratar med hyresgäster

Vi söker Två förbovärdar!

Vi på Förbo har höga ambitioner för framtiden. Vi ska flytta fram positionerna inom flera områden och vi söker dig som med engagemang och nytänkande vill bidra till vår framgång. 

Förbo bygger fler bostäder, agerar hållbart och stärker erbjudandet till våra kunder.Vill du vara med och utveckla hyresrätten i bostadsområden där människor trivs och bor kvar länge? Vill du vara en del av ett framåt team där du med din erfarenhet och kompetens är med och bidrar till goda resultat? Vill du vara med på vår resa mot att bli en av Sveriges bästa hyresvärdar? 

Förbo är ett dynamiskt och stabilt företag med korta beslutsvägar och ett starkt varumärke. Här erbjuds du en plats i en organisation som värdesätter engagemang, tydlighet och nytänkande och som drivs av att utveckla hyresrätten. Förbos långsiktighet och företagskultur bidrar till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. 

Läs gärna mer om oss >>

Vi söker två förbovärdar med intresse för teknik. Dina arbetsuppgifter är varierande och dina dagar ser olika ut. Som förbovärd ansvarar du, tillsammans med dina kollegor i teamet, för att ert aktuella bostadsområde fungerar avseende skötsel, drift och underhåll. Du har relationen med hyresgästerna i fokus och är en viktig kontaktperson för våra entreprenörer.

Viktiga arbetsuppgifter är att ta emot och åtgärda kundförfrågningar, serviceanmälan, besiktningar och vissa lägenhetsreparationer. Du arbetar också med underhålls-, skötsel- och tillsynsfrågor i både ute- och innemiljö. Du och dina kollegor arbetar med attester av fakturor, uppföljning av utförda arbeten och verksamhetsplanering. Du får ett varierande arbete med både administrativa och praktiska uppgifter. 

Du som söker någon av tjänsterna har några års praktisk erfarenhet från arbete med fastighetstekniska frågor samt erfarenhet av att arbeta med service och kundrelationer. Du vet vad vardagsförvaltning innebär och du har jobbat med budget och administration tidigare. Självklart har du ett stort engagemang och hjärta i det du gör och motiveras av att ha en serviceroll och skapa goda kundrelationer.

Det som kännetecknar dig som person är engagemang och prestigelöshet i kombination med en affärsmässighet. Du är driven och självgående i ditt arbetssätt och ser vad som behövs göras. Som Förbos ansikte utåt och kontakt mot hyresgästernas visar du lyhördhet och är mån om att ge bästa service. 

Vi vill gärna att du har gymnasiekompetens och kanske har du en eftergymnasial utbildning från tex Fastighetsakademin eller motsvarande med inriktning teknik/drift/fastighetsservice.

Körkort och god datavana är ett krav. 

Placering för tjänsterna är antingen Härryda kommun eller Mölndals kommun. 

Ange i din ansökan vilken kommun du är intresserad av.

Sök tjänsten via www.jerrie.se senast 12/8 urvalet påbörjas vecka 32.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via www.jerrie.se senast 12/8 urvalet påbörjas v. 32. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Jerrie, vid frågor tveka inte att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Frida Dire 0703-00 10 16 alt eller Cecilia Jarlsmark 0723-05 33 43 alt