!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Om webbplatsen

Om cookies på förbo.se

Den här webbplatsen innehåller så kallade cookies. Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om:

  • att webbplatsen innehåller cookies

  • vad dessa cookies används till

  • hur cookies kan undvikas

Användningsområden
På vissa delar av Förbos webbplats används cookies för att ge användaren tillgång till extra funktioner, till exempel besöksstatistik samt för att bibehålla inloggningsinformation till Mina Sidor. Webbläsare kan ställas in så att du automatiskt nekar cookies eller informeras om att en webbsida innehåller cookies. På grund av den teknik som används på vissa delar av Förbos webbplats fungerar dessa delar av webbplatsen inte utan cookies (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

Personuppgiftslagen (PUL) 

Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Genom att registrera dig som sökande hos Förbo samtycker du till att vi använder dina lämnade uppgifter för en säker identifiering och för att kunna kommunicera med dig.

Genom att registrera dig ger du också ditt fulla samtycke och godkännande enligt personuppgiftslagen (PUL) till att Förbo AB har full rätt att ta Kreditupplysning genom Kronofogdemyndigheten alternativt Creditsafe, och inhämta all den information, som man anser sig behöva för att kunna bedöma/pröva din ansökan om hyresobjekt.

Jag medger också att informationen och uppgifterna tillsvidare får lagras, sparas och bearbetas i Förbo AB:s dataregister.

Enligt PUL har du rätt att begära information om de personuppgifter som vi har om dig. En sådan ansökan gör du skriftligen och den måste vara egenhändigt undertecknad. Utlämnandet är kostnadsfritt för den registrerade men är begränsat till en gång per år. Dina uppgifter sparas tills du själv väljer att avregistrera dig, kontakta oss om du önskar ta bort dina uppgifter.

Jag är medveten om att Förbo AB förbehåller sig rätten att fritt erbjuda och välja hyresgäst.

Webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i nyare webbläsare, exempelvis de senaste versionerna av Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera eller Safari (Mac). Webbplatsen anpassar sig grafiskt för olika plattformar såsom skärm, surfplattor och mobiltelefon. I äldre webbläsare visas samma innehåll, men den grafiska presentationen kan bli annorlunda.

Får du inte epost från oss? 

Lägg till förbo.se som en ”säker avsändare” genom att följa stegen nedan, beroende på din epostklient.

Outlook.com (msn.com, live.com, hotmail.com)

1.Klicka på Alternativ-ikonen och sedan på Alternativ.

2.Klicka på Betrodda och blockerade avsändare under Förhindra skräppost och klicka sedan på Betrodda avsändare.

3.Följ instruktionerna på skärmen. Du ska lägga till förbo.se till listan.

4.Klicka på Outlook-logotypen längst upp till vänster om du vill gå tillbaka till inkorgen.

yahoo.com

1.Klicka på Alternativ-ikonen och sedan på Settings.

2.Klicka på Filters

3.Ange Filter Name: förbo.se

4.Ange regeln Sender Contains förbo.se

5.Välj Inbox i listan med rubrik ”Then deliver the email to the following folder”

6.Klicka på Save knappen för att stänga Filterfönstret

7.Klicka på Save knappen för att stänga Settingsfönstret.

gmail.com

1.Klicka på Alternativ-ikonen och sedan på Settings.

2.Klicka på Filters

3.Klicka på Create a new filter

4.Ange förbo.se i From

5.Klicka på Create filter with this search

6.Kryssa i Never send it to Spam

7.Klicka på Create filter knappen för att stänga Filterfönstret

8.Klicka på Inbox för att komma tillbaks till inboxen.

Besöksstatistik

Förbo använder analysverktyget Google Analytics för att få en bild av hur besökare använder webbplatsen. Syftet är att kunna förbättra innehåll, navigation och struktur på webbplatsen. Analysverktyget använder JavaScript och cookies och den information som genereras av dessa genom din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) kommer att vidarebefordras till Google och lagras av dem på servrar i USA. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman IP-adresser med andra data som Google inne har. Man kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar i webbläsaren.

Genom att använda Förbos webbplats utan att avböja cookies från tredje part, samtycker du till att Google behandlar dina uppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

Om du inte vill att dina besök på Förbos webbplats ska finnas med i statistiken i Google Analytics så finns det ett tillägg som du kan installera i din webbläsare.

Tekniska problem?

Kontakta  vid frågor om webbplatsen.