!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Sök ledigt 

Här kan du se alla våra lediga bostäder, parkeringsplatser samt förråd och smålokaler. För att kika på våra lediga bostäder söker du antingen på den kommun du är intresserad av att bo i eller välj "Alla bostäder". 

Vi lägger ut nya lediga bostäder på vår hemsida varje måndag och torsdag. Vi talar även in dessa på vår telefonsvarare varje tisdag och fredag. Numret till telefonsvararen är 031-746 50 18.

För att söka lediga bostäder måste du vara registrerad i vårt system. Hur det går till kan du läsa om här! Du behöver dock inte vara registrerad eller logga in för att se vilka bostäder som är lediga. 

Du kan också kika på bostäder som ligger i vårt Bytestorg. Det är hyresgäster hos Förbo som vill byta sin bostad mot en annan bostad.