!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Så söker du p-plats 

För att hyra en parkeringsplats hos oss behöver du registrera dig i vår fordonsplatskö. Precis som med bostäder fyller du i vilket område du är intresserad av på Mina sidor och då får du mejl när en plats blir ledig.  

Vi har två kategorier av parkeringsplatser:

  • P-platser som fördelas efter kötid. I denna kategori erbjuds lediga p-platser till den som har längst kötid. De som bor i området men inte har en p-plats har förtur.

  • P-platser som är lediga nu. I kategorin Ledigt nu finns p-platser som är tillgängliga direkt. Parkera inte på platsen innan du har ett avtal.

Du som inte bor hos Förbo eller bor i ett annat område
Du kan söka våra p-platser även om du inte är hyresgäst hos Förbo eller bor i ett annat område. Då kan vi erbjuda dig korttidsavtal med en månads uppsägningstid. 

Observera att du, enligt mervärdesskattelagen, behöver betala moms och att det innebär 25 % högre hyreskostnad än den som anges. Det gäller dig som inte har ett bostadskontrakt eller bor i nära anslutning till bilplatsen.  

Byta parkeringsplats
Om du har en p-plats och vill byta går det bra. Tänk på att vi har tre månaders uppsägningstid på våra p-platser.