!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Våra olika typer av bostäder 

Hos Förbo hittar du ett varierat utbud av bostäder. Vill du bo i en modern lägenhet med fiberuppkoppling? Ett radhus med en liten täppa att sköta om? Nära hav eller skog? Vi har bostäder som passar de flesta, gammal som ung. 

Hos Förbo kan du bo i lägenhet, radhus eller parhus. De flesta med egen balkong eller uteplats. Vi har bostäder från havsnära Marstrand i norr till skogarna i Norra Hallsås i Lerum. Du kan bo centralt i till exempel Mölnlycke centrum eller nära landet i Hällingsjö.