Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Lägenheterna

När du kommer gående mot huset i solskenet skimrar det i grönt. Det är det återvunna glaskrosset ingjutet i fasaden du ser. Huset är åttkantigt, det ger spännande något annorlunda planlösningar.

När du stiger in i trapphuset tar du med dig din post som finns i postboxen. Din morgontidning får du ända fram till tidningsklykan vid dörren.

Bor du högre upp i huset tar du hissen till ditt våningsplan och stiger in i din lägenhet. Ljusa färger och parkettgolv är det genomgående. En ordentlig klädkammare i lägenheten och dessutom ett förråd på vinden.

Det är öppna ytor mellan kök och vardagsrum som ger en trevlig gemenskap. Du kan vara i köket och stöka, men ändå umgås med dem som är i vardagsrumsdelen. I trean är det en arbetsbänk mot vardagsrummet med en halvvägg. Det gör att det blir ljust och du kan dessutom se ut när du står och arbetar vid bänken. Eller du kanske sitter ner, tar en fika och filosoferar.

Köket har vita skåpsluckor och vitvaror i rostfritt. Spis med häll. Bänkskivor i laminat och en rostfri diskbänk.

Badrummet är precis som i Kamhusen helkaklade med plastmatta. Duschvägg i glas som är möjlig att vika undan så du kan få mer plats. Tvättmaskin och torktumlare praktiskt placerat under en bänk, bra att använda för avlastning.

Från vardagsrummet har du utgång till balkongen. Den har täta sidor som ger skydd mot vinden, men fronten är genomsiktlig. Där kan du njuta av naturens skådespel.