!

Vi befinner oss i en unik situation med coronavirusets utbredning. Vi har vidtagit flera förebyggande åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst.Vi kommer bland annat enbart hantera akuta ärenden inne i lägenheterna och har ställt in Öppet hus tills vidare. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

lägesrapport

September 2018
Fasaden är i princip klar, det återstår att montera balkongräcken. Uthyrningen har påbörjats och efterfrågan är god på lägenheterna. I januari/februari blir det inflytt.

Maj 2018
Nu har vi nått full höjd, 8 våningar, och snart börjar arbetet med fasader. Inomhus börjar innerväggar och lägenheter att ta form.

Mars 2018
Det händer mycket nu, 4 av 8 våningar är redan på plats och invändiga väggar har börjat sättas upp.

Februari 2018
Nu växer huset fram.

Oktober 2017
Pålningen på tomten och markarbeten för grundläggning.

September 2017
Den 15 september togs ett första spadtag för Förbos andra etapp i Kongahälla. Punkthuset med 8 våningar i kvarteret Kransen. Kommunstyrelsens ordförande Miguel Odhner, Förbos VD Peter Granstedt samt oppositionsråd Anders Holmensköld planterade ett fint träd som skall stå uppe på den gemensamma takterrassen som de blivande hyresgästerna kommer ha tillgång till när huset är färdigt.

 

September 2018

Nu har vi nått full höjd, maj 2018

Huset växer fram, februari 2018

Pålning oktober 2017

Första spadtaget för kvarteret Kransen september 2017