!

Med anledning av coronaviruset har vi valt att göra vissa åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst. Vi kommer enbart att hantera akuta ärenden inne i lägenheterna och har ställt in Öppet hus tills vidare. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Lägesrapport

Juni 2017

Lördagen den 10 juni i strålande solsken var det dags för visningen av några lägenheter på Kongahälla. Många glada och förväntansfulla blivande hyresgäster kom och fick se och mäta i våra visningslägenheter. Vi hoppas att ni fick svar på de frågor ni hade med er. Tack för att ni gjorde dagen till något extra. Nu väntar vi alla på att inflyttningsdagen skall komma.

Maj 2017

Utomhus håller innergården på att iordningsställas samt monteras balkongskärmarna i glas på plats. Trädäcken på terass längst upp monteras och snart är det dags att anlägga sedum på taken. Inomhus håller ytskickt i trapphus samt lägenheter på att färdigställas. 

Mars 2017

Bygget rullar på som det ska och nu arbetas det med förskolans gård samt hyresgästernas del av gården. I husen arbetas det för fullt i lägenheterna. Kök som monteras, badrum som iordningsställs samt målning och golvläggning. Lägenheterna kommder bli riktigt fina. 

Februari 2017

Lägenheterna är sedan en tid tillbaka uthyrda, det kan bli någon enstaka lägenhet som kommer ut på hemsidan så ni som inte fått chansen att teckna avtal kan hålla ögonen öppna. Bygget går enligt plan och just nu kaklas det för fullt i badrummen samtidigt som köken håller på att monteras på plats. Fasaderna är sedan en tid tillbaka klara och balkongerna håller på att färdigställas.Det kommer bli riktigt fina lägenheter.

September 2016

Uthyrningen startar v 39 i Kv Kronan. De 65 lägenheterna kommer att läggas ut under tre etapper med start den 29/9 då de första 13 lägenheterna finns att söka på hemsidan under ledigt just nu. Mer information om lägenheterna kommer finnas under varje lägenhet. I Kv Kronan bor du i moderna lägenheter med öppen planlösning och minst en balkong, balkongernas storlek varierar i storlek. Högst upp i husen ligger våra fina taklägenheter med takterrasser. Här har du fin utsikt över området och sol stora delar av dagen. Om du tecknar kontrakt tidigt kommer du få möjlighet att välja mellan våra tre köks/badrumstillval, där finns det olika bänkskivor,kakel i kök och kakel,plastmatta i badrum. Inflyttning sker i augusti 2017.   

Augusti 2016

Nu är alla våningsplan på plats och här är en bild av den fina utsikten från en av lägenheternas takterrasser.

Maj 2016

Nu har byggskylten kommit på plats och de byggs för fullt. 

April 2016 

Nu händer det mycket på byggplatsen. På hus B har bottenplattan precis gjutits och på hus A håller första våningens väggar på att monteras.

Februari 2016 

Det pålas för fullt i kvarteret Kronan.

December 2015 

Den 11 december togs ett gemensamt första spadtag tillsammans med Kungälvsbostäder för Kongahällas första bostäder, Kvarteret Kronan där Förbo bygger 65 stycken hyresrätter och en förskola med 3 avdelningar.

Interiörbild

Ineriörbild

Foto från innergården på Hus B Maj 2017

Mars 2017

Mars 2017

Februari 2017

Augusti 2016

Maj 2016

April 2016

Februari 2016

Första spadtaget december 2015