!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

nära till all tänkbar service

I Förbos andra etapp i Kongahälla byggs ett punkthus i 8 våningar med 31 hyresrätter och fin utsikt i anslutning till Bäckparken.

Förbo bygger nu sin andra etapp i området Kvarteret Kransen som ligger alldeles bredvid Förbos första kvarter Kv Kronan på Torpe gränd. Här blir det 31 yteffektiva hyresrätter i storlekar från 1 rok upp till 4 rok vilket passar alla åldrar, ung som gammal. Vi bygger på ett sätt som gör det möjligt för många att bo kvar i sitt hem trots att förutsättningarna förändras och behovet av god tillgänglighet ökar.

Samtliga lägenheter kommer ha balkong, uteplats eller terrass. På taket kommer det finnas en gemensam takterrass där man kan umgås och njuta av den fina utsikten i området.

Lev miljösmart i Kongahälla

I Kongahälla har det funnits en stark miljöprofil sedan starten av projektet. Här är det nära till kollektivtrafik - i direkt anslutning till området kommer Kungälvs nya resecentrum byggas och beräknas vara klart årsskiftet 2017/18. Med den gemensamma bilpoolen och det stora antalet cykelparkeringar kommer det vara enkelt att leva miljösmart. Det blir miljövänliga avfallslösningar med en gemensam sopsug i området och sopsortering i anslutning till bostaden. Precis bredvid bostäderna i Kongahälla kommer Kungälvs nya köpcentrum ”Kongahälla shopping” på 37 000 kvm shopping och restaurangyta byggas. Beräknas vara klart mars 2019.

Är du intresserad?

Registrera dig som kund under Mina sidor på vår hemsida www.förbo.se så får du fortlöpande information om vad som händer i projektet. Tänk på att bocka i rutan ”Nyproduktion Kungälv - Kongahälla” under Mina önskemål. För varje dag du är registrerad får du en poäng, och det är med dessa poäng du konkurrerar om lägenheten du sedan söker. Registrera dig redan nu. Behöver du hjälp är du välkommen att ringa oss på 031-746 50 00.

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev för Kongahälla Kv Kransen?

E-postadress
Förnamn
Efternamn

Adress: Torpe gränd 

Antal lägenheter: 31 lägenheter

Storlekar: 
5 st 1 rok, 34 kvm
12 st 2 rok, 55 kvm
12 st 3 rok, 77 kvm
2 st 4 rok, 91 kvm
Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Alla planlösningar >>

Preliminär start uthyrning: Augusti 2018

Preliminär inflyttning: Januari 2019

Övrigt: Läs mer om arbetet med att utveckla stadsdelen Kongahälla på Kungälvs kommuns hemsida.

Mer att läsa under Kongahälla, Kv Kransen, Kungälv