Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Vy över Kullgården på Höjden

Vi bygger nytt på Höjden

I direkt anslutning till vårt populära området Höjden i Lerum kommer vi bygga två loftgångshus i två våningar med radhuskaraktär. 

Vår tanke är att de nya husen ska skapa en välkomnande entré till området mot gatan. Det hjälper också till att skilja trafik och parkeringar från husen och gårdarna. De nya husen uppförs i naturmaterial för att smälta in kulörmässigt i omgivningen. Tanken är också att plocka upp färger från det befintliga området för att skapa en enhetlighet. Exempelvis får dörrarna på de nya husen samma blå färg som återfinns på fasaderna i vårt befintliga område.

Vy över Kullgården på Höjden
Vy över Kullgården på Höjden
Vy över Kullgården på Höjden
Vy över Kullgården på Höjden

Välkommen till Höjden

Området Höjden ligger i norra Lerum, uppe på en liten höjd (precis som namnet anger). Alldeles nära området finns fina strövområden, badsjöar och vatten att fiska i. Information angående fiskekort och andra aktiviteter finns på kommunens hemsida. Det är skogar rika på bär och svamp för den som gärna tar för sig av vad naturen ger.

På kort cykelavstånd har du Lerums centrum med tillgång till allt ett litet samhälle kan erbjuda. Där finns torget med handel, alla affärer du kan behöva samt apotek, vårdcentral, träningsanläggningar och bibliotek.