Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

BO MODERNT och bekvämt NÄRA SERVICE

I Landvetter centrum bygger vi Landevi gårdar. Här har du både service, natur och kommunikationer på nära avstånd. Och räcker inte det så tar du dig in till Göteborg på 16 minuter. 

I fyra huslängor bygger vi 102 yteffektiva lägenheter på 1 till 4 rum och kök. Alla lägenheter har ljusa ytskikt och trägolv. Köket är vitt från Marbodal och det finns en diskmaskin. 1 rok samt 2 rok 51 kvm har en kombinerad kyl och frys, övriga lägenheter har en fristående kyl och fristånde frys. Badrummet är helkaklat och har duschväggar och i varje lägenhet finns en egen tvättmaskin och torktumlare (de mindre lägenheterna har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare). Varje lägenhet har tillgång till ett förråd, antingen i lägenheten eller på vinden.

Exteriör bild på Landevi gårdar
Bild kök Landevi gårdar

Bild vardagsrum Landevi gårdar

Bild exteriört Landevi gårdar

Bild exteriört Landevi gårdar

Husen byggs i tegel i två olika naturfärger. Alla lägenheter har en balkong eller egen uteplats. Det kommer att finnas en gemensam gård med pergola och sittplatser och möjlighet till parkering precis utanför. Mellan husen kommer en ny gårdsgata att anläggas, som kommer att binda ihop centrum med den kommande Landeviparken.

Välkommen till Landvetter

I Landvetter centrum har du nära till både service, Göteborg och hela världen. I centrum hittar du det nybyggda resecentrumet, där det avgår bussar som tar dig till Göteborg på ca 16 minuter. Här finns det också ett nybyggt kulturhus där du kan låna böcker, lyssna på musik, delta i samtal och föreläsningar eller uppleva scenkonst av olika slag. Det finns en stor mataffär, klädbutiker, bageri, bank, gym med mera. Och strax utanför går riksväg 40 som tar dig enkelt till både Göteborg, Borås eller Landvetter flygplats.

Är du intresserad?

Dessa lägenheter kommer i första hand att hyras ut via Härryda kommuns bostadskö. Kön upphörde vid årsskiftet 2019/2020 och därför går det inte längre att registrera sig i kön. Ett erbjudande om lägenhet kommer att gå ut till dem som stått längst i kön och som anmält sig intresserade av Landevi gårdar. Uthyrningen via kommunens kö kommer att ske i december/januari.

Om alla lägenheter inte hyrs ut via kommunens kö kommer vi att hyra ut dem som vanligt på vår webbplats. Därför måste du vara registrerad som kund hos oss, det gör du under Mina sidor. När vi börjar uthyrningen på förbo.se, troligen i januari 2021, kommer det att stå här.

Bild exteriört Landevi gårdar