!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

BO MODERNT och bekvämt NÄRA SERVICE

I Landvetter centrum bygger vi Landevi gårdar. Här har du allt du kan önska dig på nära avstånd. Och räcker inte det så tar du dig in till Göteborg på 16 minuter – eller till hela världen på 10.

I fyra huslängor kommer vi att bygga 102 yteffektiva lägenheter på 1 till 4 rum och kök. Alla lägenheter kommer att få ljusa ytskickt och egen diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Mellan husen kommer en ny gårdsgata att anläggas, som kommer att binda ihop centrum med den kommande Landeviparken. Husen byggs i tegel i två olika naturfärger. Alla lägenheter har en balkong eller egen uteplats. Det kommer att finnas en gemensam gård med pergola och sittplatser och möjlighet till parkering precis utanför.

Välkommen till Landvetter

I Landvetter centrum har du nära till både service, Göteborg och hela världen. I centrum hittar du det nybyggda resecentrumet, där det avgår bussar som tar dig till Göteborg på ca 16 minuter. Här finns det också ett nybyggt kulturhus där du kan låna böcker, lyssna på musik, delta i samtal och föreläsningar eller uppleva scenkonst av olika slag. Det finns en stor mataffär, klädbutiker, bageri, bank, gym med mera. Och strax utanför går riksväg 40 som tar dig enkelt till både Göteborg, Borås eller Landvetter flygplats.

Är du intresserad?

Dessa lägenheter kommer i första hand att hyras ut via Härryda kommuns bostadskö. Kön upphörde vid årsskiftet 2019/2020 och därför går det inte längre att registrera sig i kön. Ett erbjudande om lägenhet kommer att gå ut till dem som stått längst i kön och som anmält sig intresserade av Landevi gårdar. 

Om alla lägenheter inte hyrs ut via kommunens kö kommer vi att hyra ut dem som vanligt på vår webbplats. Därför måste du vara registrerad som kund hos oss, det gör du under Mina sidor.

Landevi gårdar

Antal lägenheter: 102 hyresrätter

Storlekar:
12 st 1 rok 35 kvm
18 st 1,5 rok 51 kvm
18 st 2 rok 51 kvm
16 st 2 rok 67 kvm
2 st 2 rok 84 kvm
8 st 3 rok 68 kvm
4 st 3 rok 93 kvm
2 st 3 rok 79 kvm
4 st 3 rok 83 kvm
18 st 4 rok 83 kvm

2 st lokaler 

Alla lägenheter har balkong eller uteplats och tillgång till hiss.

Preliminär start uthyrning: 2020

Preliminär inflyttning: 2021

Aktuellt

Landevi gårdar februari 2020

Landevi gårdar februari 2020