!

Med anledning av coronaviruset har vi valt att göra vissa åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst. Vi kommer enbart att hantera akuta ärenden inne i lägenheterna och har ställt in Öppet hus tills vidare. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Med närhet till både natur och service

Med grönskan utanför fönstren och i direkt anslutning till det befintliga bostadsområdet Säteriet i Mölnlycke bygger vi nu 51 hyresrätteri det nya kvarteret Tallspinnaren. Ett efterfrågat tillskott till ett mycket populärt bostadsområde  

Det nya huset kommer ligga i direkt anslutning till det befintliga bostadsområdet Säteriet, ett område som under några år har genomgått en stor renovering och fått en modern kostym. Nybyggnationen kommer att få färger som smälter fint in i det befintliga området.

Bekvämt boende

Det är parkett i hela lägenheten och ljusa släta väggar. Badrummet är helkaklat med klinker, duschväggar samt egen tvättmaskin och torktumlare. I köket finns det en diskmaskin. I källarplanet kommer det att finnas ett förråd tillhörande varje lägenhet. Det kommer också finnas möjlighet att hyra parkeringsplats i nära anslutning till huset. 

Arkitektens ord om huset 

Arkitektoniskt påminner formen om en klassisk herrgårdsbyggnad med flyglar (sidobyggnader) som binds samman av en huvudbyggnad så att en gårdsplan bildas i mitten. På så sätt får byggnaden en tydlig orientering med ryggen mot Platåvägen och famnen riktad mot solen, ekarna och den lilla gläntan som utgör innergården.

Nära till allt

Säteriet ligger nära Göteborg med goda bussförbindelser ca 10 minuter från Korsvägen. Runt området finns fina promenadvägar och vacker natur. Under våren lyser vitsippebackarna vita runtomkring. På ca 20 minuter promenerar man ner till Mölnlycke centrum där det mesta finns inom service. I området bygger vi även en aktivitetspark, med bland annat lekplats, odling och träningsutrustning. På Säteriet finns både förskola och en låg- och mellanstadieskola.  

Är du intresserad?

Dessa lägenheter kommer i första hand att hyras ut via Härryda kommuns bostadskö. Kön upphörde vid årsskiftet 2019/2020 och därför går det inte längre att registrera sig i kön. Ett erbjudande om lägenhet kommer att gå ut till dem som stått längst i kön och som anmält sig intresserade av Tallspinnaren. Det är Härryda kommun som administrerar denna uthyrning.

Om alla lägenheter inte hyrs ut via kommunens kö kommer vi att hyra ut dem som vanligt på vår webbplats. Därför måste du vara registrerad som kund hos oss, det gör du under Mina sidor.

Adress: Tallspinnarevägen 2-28

Antal lägenheter: 51 hyresrätter

Storlekar och hyra:
(klicka på storleken för att se ett exempel på planlösning) 
1,5 rok, 42 kvm, 7622-7802 kr/mån
1,5 rok, 43 kvm, 7582-7942 kr/mån
2 rok 58 kvm (variant 1 och variant 2) , 9724-10083 kr mån
3 rok 67 kvm, 11476-11835 kr/mån
3 rok 71 kvm ,11990-12170 kr/mån
3 rok 76 kvm,12464-12824 kr/mån
4 rok 90 kvm , 15050 kr/mån

Alla lägenheter har balkong eller utepats och tillgång till hiss.

Arkitekt: Liljewall

Preliminär start uthyrning: mars 2020 (via Härryda kommuns bostadskö)

Preliminär inflyttning: oktober 2020

Aktuellt

Ett badrum är klart!

Tallspinnaren februari 2020

Tallspinnaren februari 2020

Mer att läsa under Tallspinnaren