!

Nu ska Mina sidor fungera igen som vanligt efter uppgraderingen. För att appen ska fungera behöver du uppdatera den. Appen finns gratis i App store eller Google Play.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Vi renoverar Brattåsvägen i Landvetter centrum

Området byggdes i slutet av 70-talet så nu är det dags för en genomgripande renovering.

På 70-talet byggdes husen med självdrag, idag vill vi ha en annan typ av ventilation. Det som nu sätts in är mekanisk från- och tilluftsventilation. Även fönster och balkongdörrar har förbättrats genom åren. Idag är det treglasfönster som gäller och dörrar med andra ljudkrav. Det tillsammans med ventilationen ger en förbättrad inomhusmiljö.

Utsidan av husen får också en rejäl ansiktslyftning. Loftgångarna renoveras, balkong- och loftgångsräcken byts till frostat glas. Det blir ljusare och trevligare. Det utanpåliggande trapphuset får också glaspartier även här blir känslan ljusare, modernare och trevligare.

Efter att husen är klara kommer vi att ta oss an utemiljön. Det är idag en gård som används mycket av dem som bor här och tanken är att det ska vara så även i framtiden.

Projektet startade 2015 och beräknas vara klart 2017.

Adress: Brattåsvägen 15-26

Antal lägenheter: 81