!

Observera att det nu är två olika inloggningar beroende på vad du önskar göra. Sök ledigt är för dig som vill söka bostad/parkering, se dina köpoäng eller registrera dig i vår kö. Mina sidor är för dig som är hyresgäst. Sök ledigt - här ser du dina poäng och söker bostad

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

projekt Vallen

Nu är vi klara!

Nyligen blev det sista huset i renoveringen klart och vår entreprenör Attacus kommer inom kort att avetablera sin arbetsyta. Renoveringen innebär att Förbos lägenheter på Lingonvägen 8-18 har fått moderna installationer i form av ny el, nytt värmesystem, ny ventilation och ett nytt badrum.

Vi tackar både dig som bor på Lingonvägen och vår entreprenör för ett lyckat samarbete!

Dina synpunkter är viktiga!

Vi vill gärna ha dina synpunkter från renoveringen på Lingonvägen. Hur nöjd är du? Vad hade vi kunnat göra bättre? Dina svar är viktiga för oss i arbetet med att planera kommande renoveringar.
 
Vi är tacksamma om du vill lägga ett par minuter på att svara på vår enkät. Dina svar är anonyma. Du hittar enkäten här.