!

I lördagsnatt utbröt en brand i en av våra fastigheter i Lindome, Tåbrovägen 1-19. Släckningsarbetet pågick under natten till lördagen samt under hela lördagen innan den var helt släckt. Nu ska polisen påbörja en teknisk utredning om branden. Du kan läsa mer om vad som har hänt och vad som gäller här. Branden på Tåbrovägen

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

projekt Vallen

Dags för större underhåll på Lingonvägen

Nyligen har vi på Förbo gjort en underhållsinventering för att se vad som behöver göras på Lingonvägen 8-18.Vi har kommit fram till att flera åtgärder är nödvändiga bland annat byte av badrumsstammar och nya badrum, installation av ny el och ny ventilation.

Om ett tag kommer du på denna sida att kunna besöka en lägenhet virtuellt där vi har satt in ny ventilation.

Frågor och svar

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna om projektet.

Håll dig informerad

Du som bor på Vallen 1 kommer att få regelbundna utskick under rubriken "Projekt Vallen" under arbetets gång. Du hittar även utskicken här:

Informationsblad januari 2021
Informationsblade april 2021

Kolla gärna att dina kontaktuppgifter är aktuella då vår primära kommunikationskanal är mejl. Du är alltid välkommen att kontakta vår ombyggnadssamordnare Lena Backner på 031-746 50 76 eller om du har några frågor eller funderingar. Kom ihåg att inga frågor är för dumma eller konstiga utan fråga gärna en gång för mycket än en gång för lite!