Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Säteriet i ny kostym - Utveckling tillsammans

En ny kostym kräver mycket eftertanke för att bli rätt. Den ska passa och förstärka din personlighet och samtidigt kännas bekväm. Den ska funka i många olika sammanhang: i vardagen, vid festliga tillfällen och vid andra aktiviteter. Kvalitén är viktig för att den ska hålla länge och för att den ska sitta snyggt. Den ska dessutom vara välskräddad, gärna modern, samt passa din ekonomi.

På ett liknande sätt har vi tänkt när vi har planerat renoveringen av Säteriet. Området ska även fortsättningsvis passa våra hyresgäster och kännas som hemma. Det ska kännas rätt att komma hem en helt vanlig arbetsdag och du ska kunna fira barnens födelsedag, student, jul, Eid al-Fitr eller nyår. De material vi väljer ska hålla länge och se snygga ut. Dessutom ska arbetet bli riktigt genomfört, resultatet ska vara modernt och Säteriet ska även fortsättningsvis vara ett prisvärt bostadsområde.