!

I lördagsnatt utbröt en brand i en av våra fastigheter i Lindome, Tåbrovägen 1-19. Släckningsarbetet pågick under natten till lördagen samt under hela lördagen innan den var helt släckt. Nu ska polisen påbörja en teknisk utredning om branden. Du kan läsa mer om vad som har hänt och vad som gäller här. Branden på Tåbrovägen

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Balkonger och loftgångar 

Balkongerna får nya räcken i mönstertryckt glas. Det mönstrade glaset förser balkongen med ljus samtidigt som det förhindrar insyn. Skivorna i balkongens ytterhörn skapar skydd och spaljén i ytterkant skyddar från vind och hindrar insyn men ger ändå utblick. En fasadskiva i laminat placeras under fönstren bredvid balkongen (ej bottenvåning).

Träpanelen inne på balkongen målas vit och förstärker därför ytterligare den ljusa känslan. Räckets stomme blir i ljus, bronsfärgad metall. Även balkongernas golv och undersidor lagas och målas. Dessutom byter vi alla balkong-/uteplatsdörrar.

Loftgångsstommar, -undersidor och -plattor renoveras och målas. I samband med detta får räcken samma teaklaminatskivor som balkongerna.