!

Vi befinner oss i en unik situation med coronavirusets utbredning. Vi har vidtagit flera förebyggande åtgärder för att försöka minska smittspridningen. Det innebär en del förändringar i arbetet mot dig som hyresgäst.Vi kommer bland annat enbart hantera akuta ärenden inne i lägenheterna och har ställt in Öppet hus tills vidare. Nya arbetsrutiner till följd av coronaviruset

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Balkonger och loftgångar

Balkongerna får nya räcken i mönstertryckt glas. Det mönstrade glaset förser balkongen med ljus samtidigt som det förhindrar insyn. Skivorna i balkongens ytterhörn skapar skydd och spaljén i ytterkant skyddar från vind och hindrar insyn men ger ändå utblick. En fasadskiva i laminat placeras under fönstren bredvid balkongen (ej bottenvåning).

Träpanelen inne på balkongen målas vit och förstärker därför ytterligare den ljusa känslan. Räckets stomme blir i ljus, bronsfärgad metall. Även balkongernas golv och undersidor lagas och målas. Dessutom byter vi alla balkong-/uteplatsdörrar.

Loftgångsstommar, -undersidor och -plattor renoveras och målas. I samband med detta får räcken samma teaklaminatskivor som balkongerna.