!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Lindome - konditorivägen 

Konditorivägen, ett boende för dig som är 70+.

Cirka 1,5 km från Lindome centrum ligger Konditorivägen. De 30 lägenheterna var inflyttningsklara  år 1988. Det är ett tvåvånings- loftgångshus med hiss vilket gör att det är god tillgänglighet. Från loftgången har man utsikt mot en trivsam innegård med grönskande buskar och rabatter. 

I markplan finns förråden och en gemensamhetslokal som utnyttjas flitigt. Även tvättstugan ligger i markplan. 

Har du bil, finns garage eller öppen parkering att hyra.

Adress
Konditorivägen 

Varmhyra
2 ROK: 5774-6896 kr
3 ROK: 6259-6947 kr

Fritid och service
Mölndals stad erbjuder även goda möjligheter till sol och bad - det finns ca tio badplatser utspridda i kommunen. Det finns även många frilufts- och strövområden med motionsspår, stigar och vandringsleder.
Gunnebo slott och trädgårdar är ett annat smultronställe i Mölndal dör man kan se hur miljön runt ett slott på 1700-talet gestaltade sig.   

I direkt anslutning till bostadsområdet finns ett servicehus dit man kan gå och äta om man önskar. Inte långt från Konditorivägen ligger också det gamla Spinneriet som idag istället för att vara en fabrik är ett designcentrum och restaurang.

I Lindome finns ett levande centrum med bra utbud av butiker och caféer. Det finns restaurang, bank, post, bibliotek, vårdcentral och apotek.

Kommunikationer
Det går både buss och pendeltåg från Lindome. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Det finns 24 kommunala grundskolor och två friskolor. Mer information om gymnasieskolor och vuxenutbildningar hittar du här: www.molndal.se

  • Närhet till social service 

  • För dig över 70 år

  • God tillgänglighet