!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Lindome - Kyrkängen 

En knapp kilometer från Lindome centrum, vackert beläget hittar du Kyrkängen.

Detta radhusområde som stod inflyttningsklart år 1985 och 1986. Det är ett ganska stort område med 250 lägenheter, men eftersom det är uppdelat på fem ”gårdar” blir ändå känslan det lilla. Här passar det för dig att bo som gillar att påta i trädgården. En del av husen har stora trädgårdar och andra lite mindre, men det är du själv som planerar och sköter om den. 

Barnfamiljerna trivs i Kyrkängen med dess bilfria gårdar. Tryggt att släppa ut barnen och mitt i området ligger lekplatsen. 

Kallförråd finns till alla lägenheter och de fem tvättstugorna ligger utplacerade på respektive gård.

Har du bil hyr du antingen en öppen plats eller ett garage. 

Adress
Mattias väg, Viktors väg och Kyrkängsvägen

Karta
Karta över området (pdf) >>

Varmhyra
1 RKS: 5295 kr
1 RKV: 5661 kr
1 ROK: 5661 kr
2 RKV: 4437-5571 kr
2 ROK: 5571-6615 kr
3 ROK: 6197-8307 kr
4 ROK: 7202-9223 kr
5 ROK: 7840-9051 kr
 

Fritid och service
Mölndals stad erbjuder även goda möjligheter till sol och bad - det finns ca tio badplatser utspridda i kommunen. Det finns även många frilufts- och strövområden med motionsspår, stigar och vandringsleder.
Gunnebo slott och trädgårdar är ett annat smultronställe i Mölndal dör man kan se hur miljön runt ett slott på 1700-talet gestaltade sig. I Lindome finns ett levande centrum med ett bra utbud av butiker och caféer. Det finns restaurang, bank, post, bibliotek, vårdcentral och apotek. 

Kommunikationer
Det går både buss och pendeltåg från Lindome. Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg
Det finns 24 kommunala grundskolor och två friskolor. Mer information om gymnasieskolor och vuxenutbildningar hittar du här: www.molndal.se

  • Radhus med egen trädgård 

  • Bilfria gårdar

  • Lugnt område