!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Andrahandsuthyrning

Ibland har man behov av att hyra ut sin lägenhet i andra hand.

Vi beviljar uthyrning i andra hand vid studier eller arbete på annan ort (inte pendlingsavstånd) eller vid samboprövning (max ett år). Intyg krävs. 

Ladda ner och fyll i blanketten "Ansökan om andrahandsuthyrning" (se länk till höger) och skicka in den till oss, Förbo AB, Box 161, 435 24 Mölnlycke. Se till att fylla i alla uppgifterna korrekt från början, så undviker man att processen tar längre tid än nödvändigt.

Tänk på att en andrahandshyresgäst inte har någon laglig rätt att få överta lägenheten, även om kontraktsinnehavaren säger upp sitt hyreskontrakt. 

Tänk också på att det är du som kontraktsinnehavare som är ansvarig för lägenheten hur den sköts under andra-handsuthyrningen och att hyran betalas.