!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

Så tar vi hand om snön 

När snön börjar falla är det viktigt att snöröjningen fungerar bra. För att hålla snön borta från gator och gångvägar i våra bostadsområden har Förbo avtal med lokala entreprenörer. 

Avtalet med entreprenörerna innebär att de har koll på väderleken och gör professionella bedömningar om var och när det behövs skottas och halkbekämpas. När det har kommit mer än fyra centimeter snö är det dags att sätta igång med skottningen. 

För att störa så lite som möjligt skottas det endast på natten om behovet är mycket stort. Därför är det bra att vara extra försiktig så att man inte halkar när man går ut tidigt på morgonen om det snöat mycket under kvällen och natten innan.

Det är också viktigt att ha koll på sin egen entré. Du som hyresgäst som har ett uteplatsavtal ansvarar nämligen själv för att skotta kring din entré och uteplats. Alla hyresgäster ska även skotta på sin parkeringsplats.