Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Papper

Vi bygger nytt 

Hyresrätten är en efterfrågad boendeform och efterfrågan är större än utbudet i samtliga Förbos fyra kommuner. Därför behövs fler lägenheter. Förbo utvecklar beståndet genom att bygga nya, attraktiva hyresrätter. Det bidrar också till kommunernas utveckling och framgång. 

Landevi gårdar Landvetter

Pågående: Landevi gårdar, Landvetter

I Landvetter bygger vi 102 lägenheter, mittemellan centrum och den kommande Landeviparken. Inflyttning i två omgångar under 2021.

Visualisering av Säteriets förtätning

Planerad: Säteriet, Mölnlycke

På Säteriet planerar vi att utveckla området med cirka 300 nya bostäder med varierande upplåtelseform. Preliminär inflyttning 2024/2025.

Visualisering av Höjden

Planerad: Höjden, Lerum

Vi utvecklar Höjdenhemmet och bygger cirka 240 lägenheter, varav flertalet blir vårdboende. Preliminär inflyttning 2023.

Björkås Ytterby

Planerad: Björkås, Ytterby

Vi planerar att utveckla vårt befintliga bostadsområde och tillföra runt 250 nya bostäder med varierand upplåtelseform. Prel inflyttning 2023. 

Balltorp Mölndal

Planerad: Balltorp, Mölndal

Vi planerar för att utveckla vårt bostadsområde i Balltorp med 600 nya bostäder med varierad upplåtelseform. 

Nyproduktion Kullgården Höjden

Pågående: Kullgården på Höjden, Lerum

Vi planerar för ytterligare 20 lägenheter i två stycken loftgångshus i vårt befintliga område på Höjden i Lerum. Preliminär inflytt 2023.

Nyproduktion Kullgården Höjden

Planerad: Hallegården på Höjden

20 nya lägenheter i två stycken treplanshus planeras i vårt befintliga område på Höjden i Lerum. Preliminär inflytt under 2023.

Planskiss över förtätningen i Lindome

Planerad: Lindome centrum

I centrum planerar vi att utveckla cirka 100 nya lägenheter med god tillgänglighet och närhet till service. Preliminär inflyttning 2023.

Skiss på Säveå park

Planerad: Säveå park, Lerum

Säveå park ligger utmed Säveån i direkt anslutning till Lerums centrum. Här planerar vi bygga ett sextiotal lägenheter med prel. inflyttning 2023.  

Skiss på förtätningen på Hulan

Planerad: Hulan, Lerum

Vi planerar att bygga 150 nya bostäder i anslutning till vårt bostadsområde Hulan.