Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Solgläntan 

Är du över 55 år gammal? Då är kanske en lägenhet på Solgläntan är perfekt för dig.

Huset, där man bor bekvämt på äldre dagar, byggdes år 1994, har fem våningar med hiss och ligger i Kållereds centrum. Storleken på lägenheterna är från ett till tre rum och kök, och alla lägenheter har balkong eller uteplats. Lägenheterna är mycket populära och omsättningen är låg.

Lägenhetsförråden finns antingen på loftgången eller på bottenplan. Tvättstugan och samlingslokalen ligger i bottenplan

Har du bil finns det garage eller p-plats att hyra.

Adress

Streteredsvägen 

Varmhyra

1 rok: 5 995 kr 
2 rok: 7 124 kr - 7 547 kr kr
3 rok: 8 243 kr - 8 535 kr

Fritid och service

Runt omkring i Kållered finns fina promenadvägar. Mölndals stad erbjuder även goda möjligheter till sol och bad - det finns ca tio badplatser utspridda i kommunen. Det finns även många frilufts- och strövområden med motionsspår, stigar och vandringsleder.
Gunnebo slott och trädgårdar är ett annat smultronställe i Mölndal där man kan se hur miljön runt ett slott på 1700-talet gestaltade sig. 

Kållereds centrum erbjuder matbutik, bank, apotek och vårdcentral. Större utbud finns i Kållered köpstad, en kort promenad från centrum.

Kommunikationer

Läs mer på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Det finns 24 kommunala grundskolor och två friskolor. Mer information om gymnasieskolor och vuxenutbildningar hittar du här: www.molndal.se