Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

Frökullen

Frökullen är ett mycket fint och trivsamt litet område byggt 1990 med lägenheter på 1-3 rok i Hällingsjö. Balkong eller uteplats till samtliga lägenheter.

Frökullen ligger i Hällingsjö i Björketorps socken alldeles vid syspetsen på Gingsjön. Ett litet trivsamt område med 14 lägenheter i två tvåvånings hus. Husen byggdes 1990 och till alla lägenheter hör balkong eller uteplats. Från vissa av lägenheterna har man en hänförande utsikt över sjön.

Har du bil parkerar du den på en förhyrd plats. 

Adress

Frökullen

Kallhyra

1 rok: 4 375-4 547 kr
2 rok: 6 187-6 337 kr
3 rok: 6 058-7 598 kr

Fritid och service

En liten affär ligger i närheten. Testa fiskelyckan i någon av de 110 sjöarna runt om i kommunen. För dig som gillar djur och natur finns flera naturreservat att ta del av runt om i Hällingsjö. Söker du lugn och ro och vill ha nära till naturen är det här området för dig. Är du idrottsintreserad kanske du hellre söker dig till fotbolls- och ridklubbarna.

Kommunikationer

Det finns flera västtrafikbussar att välja på. Vissa tider går direktbussar till Göteborg. Tåg och buss går också till Borås och Bollebygd. Mer information på www.vasttrafik.se

Skola och barnomsorg

Det finns både förskola och grundskola årskurs F-5 i Hällingsjö. www.harryda.se