!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

hjälp oss att bli bättre! 

Vi på Förbo vill gärna veta hur du trivs hos oss. Vad som är bra och vad vi kan förbättra. Därför gör vi regelbundet undersökningar som har stor betydelse för hur vi planerar och vad vi prioriterar.

I förra årets undersökning kunde vi  se en tydlig nedgång i resultatet inom flera områden. Samtidigt finns det saker de flesta fortfarande tycker fungerar riktigt bra. I slutet av september förra året skickade vi ut ett informationsblad till alla hyresgäster där vi berättade  om resultatet. 

Här kan du titta på utskicket.

Under våren är det snart dags för en ny undersökning. Vi kommer då för första gången att prova att skicka ut den digitalt till de allra flesta. Du kommer i god tid få reda på när det är dags.

Återigen, ett stort tack för dina svar och ditt engagemang. Det betyder mycket!

Fakta om vår kundundersökning

Tillsammans med företaget AktivBo skickar vi varje år ut en kundundersökning till våra hyresgäster som får svara på frågor om sitt boende. Alla svar är anonyma.

Genom att svara på undersökningen har du en möjlighet att påverka ditt boende. Vi tar resultatet på allvar och genom att svara hjälper du oss att bli en bättre hyresvärd. 

Mer att läsa under Vår kundundersökning