!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

tack för att du hjälper oss att bli bättre! 

Vi på Förbo vill gärna veta hur du trivs hos oss. Vad som är bra och vad vi kan förbättra. Därför gör vi regelbundet undersökningar som har stor betydelse för hur vi planerar och vad vi prioriterar.

I våras fick alla som ville chansen att svara på undersökningen. Och många tog chansen. Stort tack för era svar!

Vi kan tyvärr se en tydlig nedgång i resultatet inom flera områden. Samtidigt finns det saker de flesta fortfarande tycker fungerar riktigt bra. I slutet av september skickade vi ut ett informationsblad till alla hyresgäster där vi berättade lite om resultatet. 

Här kan du titta på utskicket.

Längre fram kommer vi att presentera en tydlig plan för åtgärder vi planerat att genomföra under 2019 baserat på svaren i undersökningen.

Återigen, ett stort tack för dina svar och ditt engagemang. Det betyder mycket!

Fakta om vår kundundersökning

Tillsammans med företaget AktivBo skickar vi varje år ut en kundundersökning till våra hyresgäster som får svara på frågor om sitt boende. Alla svar är anonyma.

Genom att svara på undersökningen har du en möjlighet att påverka ditt boende. Vi tar resultatet på allvar och genom att svara hjälper du oss att bli en bättre hyresvärd. 

Mer att läsa under Vår kundundersökning