Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll
Människor

tack för att du hjälper oss att bli bättre!

Årets kundundersökning är avslutad och vi kommer nu analysera resultatet och planera åtgärder som gör skillnad för dig som bor hos oss. Med hjälp av dina svar kan vi utveckla våra bostadsområden och göra ditt boende ännu mer tryggt och trivsamt.

I höst kommer vi gå ut på flera olika sätt och berätta mer om hur resultatet ser ut och vad vi kommer satsa på att förbättra. Hållutkik i Förbobldet, i din brevlåda men även här på webbplatsen.

Frågor och svar

Här intill under rubriken "Frågor och svar" har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna kring kundundersökningen. Kika gärna där så får du säkert svar på frågan du funderar på. 

Om AktivBo

Vårt undersökningsföretag AktivBo garanterar att samtliga svar är anonyma. Numret på enkäten används för att kunna sortera svaren på rätt fastighet och område samt för utskick av påminnelser.

Har du frågor om undersökningen är du välkommen att kontakta Fredrik Kristenson, som håller i mätningen för Förbo, på telefon 031-746 50 88 eller via