!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

hjälp oss att bli bättre! 

Vi på Förbo vill gärna veta hur du trivs hos oss. Vad som är bra och vad vi kan förbättra. Därför gör vi regelbundet undersökningar som har stor betydelse för hur vi planerar och vad vi prioriterar.

Årets kundundersökning skickades ut via sms, mejl eller så fick du den i din brevlåda. Undersökningen är nu avslutad och vi vill tacka för ditt engagemang. Dina svar ska nu sammanställas och vi kommer presntera resultatet under året. 

Vi gör undersökningen för att veta hur du trivs hos oss och vi vill gärna veta vad vi kan göra för att bli ännu bättre.Ta chansen att vara med och påverka. Ditt svar gör verkligen skillnad..

Återigen, ett stort tack för dina svar och ditt engagemang. Det betyder mycket!

Fakta om vår kundundersökning

Tillsammans med företaget AktivBo skickar vi varje år ut en kundundersökning till våra hyresgäster som får svara på frågor om sitt boende. Alla svar är anonyma.

Genom att svara på undersökningen har du en möjlighet att påverka ditt boende. Vi tar resultatet på allvar och genom att svara hjälper du oss att bli en bättre hyresvärd. 

Mer att läsa under Vår kundundersökning