!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

tack för att du hjälper oss att bli bättre! 

Vi på Förbo vill gärna veta hur du trivs hos oss. Vad som är bra och vad vi kan förbättra. Därför gör vi regelbundet undersökningar som har stor betydelse för hur vi planerar och vad vi prioriterar.  

Tack till alla som tagit sig tid att svara på årets undersökning (2017). Resultatet visar att vi gjort en klar förbättring av servicen och på många andra frågor också. Vi är glada och tacksamma för dessa fina resultat men vi nöjer oss inte med det. Vi vill bli ännu bättre och därför har vi ökat fokus på sådant som är viktigt för dig som kund i våra framtida projekt och vi ser över våra arbetssätt. 

Reslutatet från undersökningen tar vi nu med oss in när vi planerar för vad vi ska prioritera framöver.

Våra hyresgäster vill leva mer hållbart – det vill vi också

Vi är jätteglada över resultatet att många av våra hyresgäster vill leva mer hållbart. Men i några av våra områden tycker man att det är svårt. Det vill vi gärna förbättra. Låt oss komma tillbaka med hur. Det kan vara bra att veta att vi redan i år inför engreppsblandare i alla lägenheter som idag saknar det. I nästan alla områden finns möjlighet att sortera ut matavfall.

Tryggt med grannar men otryggt om inbrott 

Tryggheten upplevs som väldigt hög. Jämfört med andra bostadsbolag trivs Förbos hyresgäster också särskilt bra med sina grannar. En del känner dock otrygghet i källargångar och oroar sig för att få inbrott i lägenheten. Att få inbrott är mer vanligt i villor än i flerfamiljshus*, men otrygghet är en känsla att ta på allvar. Därför inför vi elektroniska inpasseringssystem i flera områden. När vi renoverar installerar vi ofta säkerhetsdörrar. Vi erbjuder även säkerhetsdörrar inom Personliga hem.

Här kan du läsa om goda grannar som skapar trygghet!

Bättre städning på loftgångar och trapphus önskas

Många tycker att städningen av trapphus och loftgångar kan bli bättre. Att hålla loftgångar rena är en tuff utmaning – men vi kommer sätta extra fokus på detta. För att lyckas behöver vi din hjälp med att hålla loftgångarna och trapphusen fria från personliga saker. Det är också viktigt för säkerheten vid en eventuell utryckning.

 
* Enligt Brottsförebyggande rådet och Polisen 

Fakta om vår kundundersökning

Företaget AktivBo skickar regelbundet ut undersökningen till cirka 2 500 slumpvis utvalda hyresgäster. Alla svar är anonyma.

Genom att svara på undersökningen har du en möjlighet att påverka ditt boende. Vi tar resultatet på allvar och genom att svara hjälper du oss att bli en bättre hyresvärd. 

Mer att läsa under Vår kundundersökning