!

''Du kommer bli spärrad vid nästa ej-svar'' är en text som syns efter uppdateringen av Mina Sidor. Du kan bortse från det här meddelandet och behöver inte oroa dig för att du är spärrad.

!

Vi har gjort några större förändringar i vår app, och för att den ska fungera behöver du uppdatera den. För iPhone har dock den uppdaterade versionen inte publicerats i App-store ännu, så därför fungerar inte appen i nuläget för iPhone-användare.

!

Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår

tack för att du hjälper oss att bli bättre! 

Vi på Förbo vill gärna veta hur du trivs hos oss. Vad som är bra och vad vi kan förbättra. Därför gör vi regelbundet undersökningar som har stor betydelse för hur vi planerar och vad vi prioriterar. I år får alla chansen att vara med och svara!

Dina svar är viktiga och visar oss vad vi ska satsa på i framtiden.Ju fler svar vi får in desto bättre kan vi bli! 

Du kan svara på våra frågor på två sätt:

  • Genom att skicka in din ifyllda enkät i det bifogade portofriasvarskuvertet.

  • Logga in med ditt enkätnummer på www.svar.aktivbo.se.

Vårt undersökningsföretag AktivBo garanterar att samtliga svar äranonyma. Numret på enkäten används för att kunna sortera svarenpå rätt fastighet och område samt för utskick av påminnelser

Kontakta gärna AktivBo, tel 08-23 39 85, eller info@aktivbo.se om du har synpunkter eller frågor om enkäten.

Fakta om vår kundundersökning

Företaget AktivBo skickar i år ut undersökningen till alla våra hyresgäster som får svara på frågor om sitt boende. Alla svar är anonyma.

Genom att svara på undersökningen har du en möjlighet att påverka ditt boende. Vi tar resultatet på allvar och genom att svara hjälper du oss att bli en bättre hyresvärd. 

Mer att läsa under Vår kundundersökning