Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

förbo sponsrar simskola för barn och unga

Förbo kommer under 2024 att sponsra simkunnigheten i våra kommuner. Det innebär att vi erbjuder våra hyresgästers barn att delta i sommarsimskola till halva deltagaravgiften.

En av de viktigaste livförsäkringar man kan ha är att kunna simma, därför vill vi göra det enklare och billigare för fler att lära sig simma! Vi vänder oss till alla hyresgäster i våra kommuner när vi nu 2024 erbjuder platser till intensivsommarskola för barn och unga till ett rabatterat pris.
 
Information om anmälan skickas ut via mejl och Mina sidor till alla våra hyresgäster när anmälan öppnar för respektive simskola.

Lerum

  • Sommarsimskolan i Lerums kommun hålls av Actic på Vattenpalatset i Lerum, vecka 23-27 två dagar i veckan (totalt tio tillfällen). 

Actic logo

Sista anmälningsdagen till simskolan i Lerum har varit.

Härryda och Mölndal

  • Sommarsimskolan för Härryda och Mölndal hålls av Mölndals allmänna simsällskap på Åbybadet i Mölndal vecka 23-24, eftermiddag måndag-fredag (totalt tio tillfällen).

Mölndals allmänna simsällskap logo

Sista anmälningdag till simskolan i Mölndal har varit.

Kungälv

  • Sommarsimskolan för Kungälv hålls av Kungälvs simsällskap på Utomhusbadet i Kungälv, vecka 25-26 måndag-torsdag och måndag-fredag andra veckan (totalt nio tillfällen). Lektioner sker på förmiddagen och är 35 min långa, med start mellan ca 09.00 - 13.00 beroende på grupp.

Kungälvs simsällskap logo

Sista anmälningsdag till simskolan i Kungälv har varit.

Frågor?

Har du några frågor eller funderingar kring anmälan eller simskolan kan du kontakta vår sponsoransvarig Tim Timborn på