Förbo sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Förbo:s tjänster godkänner du detta.Om cookies och personuppgifter

Jag förstår
Gå direkt till innehåll

förbo sponsrar simskola för barn och unga

Förbo kommer under 2024 att sponsra simkunnigheten i våra kommuner. Det innebär att vi erbjuder våra hyresgästers barn att delta i sommarsimskola till halva priset.

En av de viktigaste livförsäkringar man kan ha är att kunna simma, därför vill vi göra det enklare och billigare för fler att lära sig simma! Vi vänder oss till alla hyresgäster i våra kommuner när vi nu 2024 erbjuder platser till intensivsommarskola för barn och unga till ett rabatterat pris.
 
Information om anmälan skickas ut via mejl och Mina sidor till alla våra hyresgäster när anmälan öppnar för respektive simskola.

Lerum

  • Sommarsimskolan i Lerums kommun hålls av Actic på Vattenpalatset i Lerum, vecka 23-27 två dagar i veckan (totalt tio tillfällen). 

Actic logo

Anmäl dig här. I anmälningslänken hittar du även mer information om kostnad, datum och kursnivåer. Sista anmälningsdag är 10 mars.

Härryda och Mölndal

  • Sommarsimskolan för Härryda och Mölndal hålls av Mölndals allmänna simsällskap på Åbybadet i Mölndal vecka 23-24, måndag-fredag (totalt tio tillfällen).

Mölndals allmänna simsällskap logo

Anmälan öppnar 21 mars. Sista anmälningsdag är 10 april. När anmälan öppnar hittar du mer information om kostnad, datum och kursnivåer här.

Kungälv

  • Sommarsimskolan för Kungälv hålls av Kungälvs simsällskap på Utomhusbadet i Kungälv, vecka 24-25 måndag-fredag och måndag-torsdag andra veckan (totalt nio tillfällen).

Kungälvs simsällskap logo

Anmälan öppnar 21 mars. Sista anmälningsdag är 10 april. När anmälan öppnar hittar du mer information om kostnad, datum och kursnivåer här.

Frågor?

Har du några frågor eller funderingar kring anmälan eller simskolan kan du kontakta vår sponsoransvarig Tim Timborn på